Kozmik Radyo & Haber

“MİLLİ DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ”

“MİLLİ DEĞERLERİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ”
325 views
14 Ekim 2020 - 13:05

Ceyhan Belediyesi, Milli Şehit Boğazlayan Kaymakamı Kemal Bey’in büstü için, yapımı devam eden Kent Meydanı’nda anıt yeri, hazırlanarak yerine konuldu. Başkan Erdem, “Milli değerlerimize sahip çıkıyoruz. Tahrip olan büstün bakım ve onarımını yaparak hak ettiği şekilde yerini koyduk”dedi.

Ceyhan halkının büyük bir rahatsızlık duyduğu, içerisinde kahvehanelerin olduğu Taliha İşgüven Parkı’nın yıkımı sırasında muhafaza altına alınan Kemal Bey’in büstü, bakım ve onarımının tamamlanmasının ardından Kent Meydanı’nda hazırlanan yere tekrar getirildi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Atatürk Kent Meydanı’mızın yapım çalışmaları devam ediyor. Milli Şehidimiz Boğazlayan Kaymakamı Kemal Bey’in anıtı için yerini ayarlayarak zeminin betonunu döktük. Daha önceki yıllarda ilgisiz bırakılan ve tahrip olan büstün bakım ve onarımını yapıyoruz. Şehrimize, değerlerimize yakışır şekilde Kent Meydanı’nda yerini tekrardan aldı’’ dedi.

Her görüşe saygılı olduklarını belirten Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “Ülkemizin tüm değerleri bizim kırmızı çizgimizdir. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, aziz silah arkadaşları ve ülkesi için canını feda eden tüm şehitlerimiz ile milli değerlerimiz bizim milli davamızdır. Siyasi ayrım gözetmeksizin her görüşe ve tüm değerlere saygı çerçevesinde hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Ayrıca Atatürk Kent Meydanımıza Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en güzel büstünü hazırlıyoruz, çalışmalar tamamlandığında gururla sergileyeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.