Kozmik Radyo & Haber

“TEK SES TEK YÜREK OLACAĞIZ!”

“TEK SES TEK YÜREK OLACAĞIZ!”
403 views
02 Ekim 2020 - 14:29

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı mazbatasını aldı, dualar eşliğinde ilk il yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

ADAKLAR KESİLDİ, DUALAR EDİLDİ

26 Eylül 2020’de MHP Adana 13. Olağan İl Kongresinde delegelerin kullandıkları tercih sonucu güven tazeleyen Bünyamin Avcı, Seyhan 1. İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hâkime Meryem Uludamar’dan mazbatasını alarak resmen yeni döneme ilk adımı attı. Adliye’den il binasına gelen Avcı, yöneticilerle birlikte adaklar kestirdi ve burada “Hayırlı, başarılı hizmetler’ niyazıyla dualar edildi.

YENİ DÖNEMİN İLK TOPLANTISI

Bünyamin Avcı, daha sonra ilk il yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Yöneticilerin tamamının katıldığı toplantı, Kuran tilaveti ve dualarla başladı. Tanışma bölümüyle devam eden toplantıda “Allah nasip etti, yeni bir döneme daha adım attık. Bu hepimiz için mutluluk ve gurur verici.” diyen Avcı, yönetim kurulu üyelerinin fikir ve görüşlerini dinledi.

“HEMŞEHRİLERİMİZİN GÖZÜ, KULAĞI OLACAĞIZ”

Toplantıda konuşan Bünyamin Avcı “Demokratik bir yarış ortamında yapılan seçim sonucunda bu kutlu görev bizlere verildi. Ülkemize, Milletimize, Liderimize, Hareketimize ve şehrimize karşı birlikte sorumluluklar yüklendik. Bölgesel sorumluluğumuzda parolamız önce Adana! Şehrimizin sorunlarına daha çok yoğunlaşacağız. Hemşehrilerimizle daha çok kaynaşacağız; onların gözü, kulağı ve sesi olma konusunda daha çok gayret edeceğiz.” ifadesini kullandı.

“LİDERİMİZİN GÖZÜNÜN İÇİNE BAKACAĞIZ”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “İşimiz kolay değil ama çok çalışarak, istişare ederek her zorluğu yeneceğiz. Birlik ve beraberliğimiz bizim olmazsa olmazımız. Tek ses, tek yürek olacağız. ‘Önce ülkem ve milletim’ ilkesini siyasetimizin temeli yapan Liderimizin gözünün içine bakacağız, O’nun örse vurduğu yere vuracağız; her sözünü emir ve talimat bileceğiz, böylece ‘Hedef 2023-Lider Ülke Türkiye’ çalışmalarına destek vereceğiz.” dedi.

Başkan Avcı ve yönetim kurulu, toplantı sonunda toplu fotoğraf çektirdiler.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.