Kozmik Radyo & Haber

ERDEM, CEYHANSPOR’UN EFSANEVİ İSMİ KOÇO KEMALİ ZİYARET ETTİ

ERDEM, CEYHANSPOR’UN EFSANEVİ İSMİ KOÇO KEMALİ ZİYARET ETTİ
390 views
02 Ekim 2020 - 14:26

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, uzun yıllardır top koşturan 1967-1980’li yıllara kadar futbol oynayan, Ceyhanspor’un efsanevi futbolcusunu ziyaret ederek Koço Kemal Opak’a geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Evinde yatarak tedavi gören birkaç yıldır Alzheimer hastalığı ile boğuşan usta futbolcu Koço Kemal’i ziyaret eden Başkan  Hülya Erdem; “Ceyhan’ın böyle tarihi futbolcularını bu şekilde görmek beni üzüyor. Sağlık insanın en büyük hazinesi. Bazen beklenmedik kazalar, hastalıklar insan hayatını olumsuz yönde etkileyebiliyor. Bu yüzden Ceyhansporumuzun efsanevi fulbolcusu Koço Kemali yalnız bırakmayacağız. Elimizden ne gelirse yapmaya hazırız. Ceyhan’a gönül veren Ceyhan için çalışan Koço kemal’e Ceyhan Belediyesi olarak maddi, manevi her an yanında olacağımızı belirtmek isterim. Allah bütün hastalarımıza acil şifalar versin” dedi.

Başkan Erdem’in ziyareti esnasında hasta yakınları Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem ve ekibinin ilgi ve alakalarından memnun kaldıklarını Koço Kemal’i unutmadıkları ifade ederek teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.