Kozmik Radyo & Haber

Dr. Şevkin, 2 günde 10 muhtarla dertleşti

Dr. Şevkin, 2 günde 10 muhtarla dertleşti
409 views
30 Eylül 2020 - 12:45

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, 2 günde gezdiği Seyhan’daki 10 muhtarla sağlık, sosyal ve ekonomik sorunların oluşturduğu tahribatı görüştü.

Döşeme Mahallesi Muhtarı Şafak Şenbayrak, Dağlıoğlu Mahallesi Muhtarı Mehmet Reşit Kardaş, Emek Mahallesi Muhtarı Salih Yardım, Yeşilyuva Mahallesi Muhtarı Ali Bölükbaşı, Meydan Mahallesi Muhtarı Ercan Demirdoğan, Mirzaçelebi Mahallesi Muhtarı Doğan Doğramacı, Gülpınar Mahallesi Muhtarı Tahsin Yesin, Gülbahçesi Mahallesi Muhtarı Abdulgani Önen, Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Şehmus Demir ile Hurmalı Mahallesi Muhtarı ve Köy ve Mahalle İdareleri Muhtarlar Derneği Seyhan Şube Başkanı Ferudun Dağlık’a nezaket ziyaretinde bulunan Dr. Şevkin, muhtarların ekonomik olarak güçlendirilmesinin önemine dikkat çekti.

MUHTARLAR İÇİN KANUN TEKLİFİNİ HATIRLATTI

Ziyaretler esnasında muhtarlarla sosyal ve ekonomik sorunların oluşturduğu tahribatı değerlendiren Dr. Müzeyyen Şevkin, demokrasinin yapı taşı muhtarların özlük haklarından yeterince istifade etmesi ve mahallelerinin öncelikli sorunlarının çözümü için devlet tarafından ekonomik olarak desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Muhtarlar ve mahalle sakinlerinin tamamını ilgilendiren detaylı bir kanun teklifi hazırlayıp meclise sunduğunu hatırlatan Dr. Şevkin, koronavirüsün vatandaşın üzerine kara bulut gibi çöktüğünü, yardıma muhtaç milyonlarca insanın direkt muhtarlarla muhatap olduğunu, sadece bu açıdan bakıldığında bile muhtarlık müessesesinin büyük önem taşıdığını dile getirdi.

KARDEŞLİĞE VURGU YAPTI

Muhtarlarla mahallelerin öncelikli sorunlarını, Adana’yı ve ülke gündemini değerlendiren Dr. Şevkin, Türkiye’nin tüm zorlukları vatandaşların sağduyulu yaklaşımı ve barışa, kardeşliğe olan inancıyla aşabileceğine işaret etti.

CHP’li Dr. Şevkin, tüm muhtarlara misafirperverlikleri için teşekkür etti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.