Kozmik Radyo & Haber

Avcı’nın ilk ziyareti İzgioğlu’na!

Avcı’nın ilk ziyareti İzgioğlu’na!
348 views
30 Eylül 2020 - 13:29

Hafta sonu Adana’da iki aday ile ve delegelerin rekor katılımıyla 13. Olağan İl Kongresini gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Adana’da yarış ortamında oluşan gerginliği bitiren ve siyasi zarafeti taçlandıran bir adıma sahne oldu.

SOHBET KONUSU: YEREL VE GENEL GÜNDEM

Kongrede seçilerek MHP Adana İl Başkanlığı görevinde güven tazeleyen Bünyamin Avcı, aynı kongrede yarıştığı MHP Adana eski İl Başkanı Mustafa İzgioğlu’nu ziyaret etti. Avcı’nın ilk dış ziyareti olan buluşma, İzgioğlu’nun Yüreğir ilçesindeki iş yerinde gerçekleşti. Samimi bir karşılamayla Avcı’yı ağırlayan İzgioğlu, ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirttiği konuğuna çay ikram etti. Sohbet konusu ise yerel ve genel gündem oldu.

“İZGİOĞLU KAYBETMEDİ, AVCI KAZANMADI”

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “Kongremizde ‘Kaybeden olmayacak’ demiştim. O kongrede Mustafa İzgioğlu kaybetmedi, Bünyamin Avcı da kazanmadı; kazanan Milliyetçi Hareket’tir. Sayın İzgioğlu ağabeyimizdir, arkadaşımızdır. Misafirperverliği için çok teşekkür ediyorum. Ülkemize, Liderimize, Hareketimize layık olmak istiyoruz. Kardeşlik hukukunda sevgi, saygı, tevazu, hoşgörü ve muhabbet esastır. Yeni dönemde bu temel değerleri bayrak yaparak kenetleneceğiz ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin bizden istediği başarıyı elde edeceğiz.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.