Kozmik Radyo & Haber

Adana ESOB 2020 Yılı Başkanlar Meclisi Toplandı

Adana ESOB 2020 Yılı Başkanlar Meclisi Toplandı
347 views
30 Eylül 2020 - 13:25

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Adana ESOB) Başkanı Niyazi Göger, 2020 Yılı Başkanlar Meclisi’nde, 7 aylık görev sürelerinde yapılan çalışmalar ve hizmetleri değerlendirdi, hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgi verdi. Pandemi dönemine rağmen kısa zamanda önemli işlerin altına imza attıklarını dile getiren Başkan Niyazi Göger, “Sizlerin desteğiyle uzun bir yola çıktık, bu yolda yapacağımız daha çok işimiz, hayata geçireceğimiz önemli projelerimiz var” dedi.

Adana ESOB 2020 Yılı Başkanlar Meclisi, Birlik Eğitim ve Hizmet Binası Şehit Astsubay Ömer Halisdemir toplantı salonunda gerçekleştirildi. Birlik Başkanı Niyazi Göger başkanlığında toplanan ve pandemi kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirilen Başkanlar Meclisi’ne, başkanvekilleri, yönetim, denetim ve disiplin kurulu üyeleri ile Birliğe bağlı Esnaf Odaları’nın başkanları katıldı.

Başkanlar Meclisi’nin açılışında konuşan Başkan Niyazi Göger, 7 aylık görev sürelerinde yaptıkları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

“SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Göreve geldikten 10 gün gibi kısa bir süre sonra pandemi sürecine girildiğini hatırlatan Başkan Niyazi Göger, “Pandemi nedeniyle ekonomik ve sosyal yaşantımızı kısıtlamak zorunda kaldık. Ancak bu durum bizim hizmet aşkımıza engel olamadı. Öncelikle, Birliğimizi, temsil ettiğimiz esnaf ve sanatkarlara yakışır bir kimliğe kavuşturmak için çalışmalara başladık. Bir yandan da esnafımızın yaşadığı sorunları tespit ederek, çözüm noktasında gerekli çalışmaların hayata geçirilmesi için sahaya indik. Yaptığımız ziyaretlerde esnaf ve sanatkarlarımızın talepleri doğrultusunda gerek merkezi hükümet gerekse yerel idare düzeyinde üst düzey görüşmeler gerçekleştirerek, sorunların çözümü noktasında çalışmalar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz” dedi.

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin kayıtlı üyesi ve temsil ettiği kitle açısından bölgenin en büyük meslek kuruluşları arasında yer aldığını dile getiren Birlik Başkanı Niyazi Göger, “Biz koca bir çınarın dallarıyız. Adana’da, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olmadan, esnaf olmadan sağlıklı bir çalışma ortamının saylanamayacağını siyasette ve bürokraside hissettireceğiz. Bunu da birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek başaracağız. Önümüzde uzun bir yol var. Bu yolda sizlerin de desteği ile hem kentimizin hem de esnaf ve sanatkarlarımızın yararına kalıcı ve büyük hizmetler gerçekleştirmeyi hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.