Kozmik Radyo & Haber

BAŞKAN ERDEM KREŞ VE BAKIMEVİ ÖĞRENCİLERİNİ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN ERDEM KREŞ VE BAKIMEVİ ÖĞRENCİLERİNİ ZİYARET ETTİ
335 views
15 Eylül 2020 - 12:17

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Hilal Işık Aşrak Kreş ve Gündüz Bakımevi öğrencilerini ziyaret ederek, yeni eğitim-öğretim yılında başarılar diledi.

2020-2021 Eğitim-Öğretim dönemi Ceyhan’ın ilk kreşi  olan Hilal Işık Aşrak Kreş ve Gündüz Bakımevi Ceyhan’ın öğrencilerine açılmasının ardından, ilk ziyareti Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem  yaptı. Başkan Erdem, kreş de yeni eğitim dönemine başlayan öğrenci ve öğretmenlere başarılar diledi. Sınıfları gezerek, minik öğrencilerle sohbet ederek onlarla oyunlar oynadı. Sağlık Birimi ekipleri ile istişare içerisinde bulunan Başkan Erdem gereken önlemler hakkında bilgi verdi.

“Ailelerimiz Güvende Olsun Çocukları Emin Ellerde”

Ceyhan Belediyesi  olarak kreşlerin çocukların gelişiminde önemli rol oynadığını  ifade eden Başkan Erdem; “Tam kapasite ile yeni eğitim-öğretim yılına başladık. Öğrencilerimiz gün boyu çeşitli etkinliklerle keyifli zamanlar  geçiriyor. Minik öğrencilerimizin heyecanları bizleri mutlu ediyor. Çünkü onlar mutlu oldukça bizler daha çok mutlu oluyoruz. Onların gözlerindeki ışıltı bizlere yetiyor. Ceyhan için Ceyhan’ın çocukları için gece gündüz çalışarak, Ceyhan’ı daha da güzel hale getireceğiz. Buna inancımız tamdır.  Ceyhan Belediyesi olarak Ceyhan’ın  kreşlerinde miniklerimizi geleceğe hazırlıyoruz. Ailelerimiz güvende olsun, çocukları emin ellerdedir” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.