Kozmik Radyo & Haber

POLİS HUZURUMUZUN ÇİMENTOSUDUR

POLİS HUZURUMUZUN ÇİMENTOSUDUR
375 views
08 Eylül 2020 - 14:21

Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği Adana Şubesi Yönetimi, Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci’yi makamında ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Vekili, Kocavezir Mahalle Muhtarı Fahrettin Erol, Eğitim’den Sorumlu Başkan Yardımcısı Merve Sökmen ve İl Gençlik Kolları Başkanı Yunus Altunkaynak hazır bulundu. Ziyaret sırasında Başkan Hüseyin Talay ve yönetim kurulu, derneğin projelerini ve amaçlarını Emniyet Müdürü Doğan İnci’ye arz ederken, Başkan Talay, “Derneğimizin adı Doğu ve Güneydoğu Kültür Sanat Derneği ama üyelerimiz Türkiye’nin her yerinden ve hitabetimiz de bu yöndedir. Amacımız birlik ve beraberlik içerisinde Türkiye’miz için çalışmak, kültür ve sanat için projeler geliştirmektir.”dedi.

POLİS TEŞKİLATINA ŞÜKRANLARINI SUNDU

Dernek yönetiminin oluşmasıyla ilk icraatlarının vatandaşlara Türk Bayrağı dağıtmak olduğunun altını çizen Talay, “Türk bayraklarımızı dağıttık. Aşure programı yaptık. Vatandaşlarımıza yemek dağıtımlarını gerçekleştirdik. Elimizden geldiğince tüm vatandaşlarımıza destek olmaya çalışıyoruz. Türk Polis Teşkilatımızın ülkemizde ki önemini biliyoruz. Gece gündüz demeden mesai kavramı gözetmek sizin kentlerin huzur ve güvenliğini sağladıkları için teşekkürlerimi ve şükranlarımızı sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

İNCİ BAŞARILAR DİLEDİ

Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci’de ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İnci, Başkan Talay ve Dernek Yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. Hoş sohbetlerin yaşandığı ziyaret hatıra fotoğraflarının çekilmesinin ardından son buldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.