Kozmik Radyo & Haber

BAŞKAN SONER ÇETİN PAZAR DENETİMİNDE

BAŞKAN SONER ÇETİN PAZAR DENETİMİNDE
379 views
04 Eylül 2020 - 11:51

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Toros Mahallesi Kapalı Semt Pazarını ziyaret ederek, pazarda maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen denetimi yaptı. Pazar esnafı ve vatandaşlara uyarılarda bulunan Başkan Soner Çetin, koronavirüsle başa çıkmanın tek yolunun kurallara uymaktan geçtiğini vurguladı.

Koronavirüs salgının da yeni dalga riskine karşı Çukurova Belediyesi de önlemlerini sıklaştırdı. Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, bulaşma riskinin yüksek olduğu semt pazarlarındaki ziyaretlerini sürdürdü.

Toros Mahallesi Kapalı Semt Pazarına giden Başkan Soner Çetin, burada hem belediye ekiplerinin çalışmalarını denetledi hem de esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek önemli uyarılarda bulundu.

Çukurova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını kontrol eden Başkan Soner Çetin, pazar girişlerinde dezenfektan kullanımı ve maske dağıtımı konularında titiz davranılmasını istedi. Başkan Soner Çetin, pazarda sosyal mesafenin korunması için gerekli önlemlerin alınması talimatını verdi.

Esnaf ve vatandaşların sosyal mesafe, maske ve hijyen konularında kurallara uzmanların belirttiği şekilde uyması gerektiğini kaydeden Başkan Soner Çetin, “Tüm dünya koronavirüs tehdidi altında. İlkbaharda ülkemizde belirli ölçüde kontrol altına alınan bu tehdit şimdi yine korkutucu şekilde yükseliş eğilimde. Tüm kurumlar gibi biz de belediye olarak gerekli önlemleri alıyoruz ancak burada en büyük görev vatandaşlara düşüyor. Lütfen kendimizin ve karşımızdakinin sağlığı için kurallara uyalım” dedi.

Başkan Soner Çetin, vatandaşların yoğun olduğu semt pazarlarının kurallara azami ölçüde uyulması gereken yerler olduğunu belirterek, “Bu işin şakası yok. Virüs çok tehlikeli ve çabuk yayılıyor. Ancak kurallara uyduğumuz sürece virüsün bulaşma hızı düşerek ve bu illetle başa çıkılacaktır. Bunun için herkesi duyarlı olmaya çağırıyorum” şeklinde konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.