Kozmik Radyo & Haber

Karaisalı Belediyesi’nden Asfalt Atağı

Karaisalı Belediyesi’nden Asfalt Atağı
338 views
25 Ağustos 2020 - 10:58

Karaisalı Belediyesi ilçe merkezinde bozulan yolların asfaltlama çalışmalarına hız verdi.

Karaisalı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler doğalgaz, kanalizasyon ve çekilen su şebekelerinden dolayı bozulan yollara sıcak asfalt serme çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Karaisalı’nın merkez mahallelerinden birisi olan Çeceli Mahallesi sokaklarında asfaltlama çalışmalarını aralıksız sürdüren ekipler, vatandaşlardan gelen her türlü talebi de yerinde tespit ederek değerlendiriyor.

Belirlenen program çerçevesinde ilçe merkezi ve mahallelerde asfaltlama çalışması yapıldığını belirten Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan yaptığı açıklamada, “Biz asfalt çalışmalarını programlı bir şekilde yapıyoruz. Altyapısı tamamlanmış mahallelerin yollarını yapıyoruz. Asfaltlama çalışmalarımız devam edecek. Hedefimiz mahallelerimizdeki vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir hayat sürmelerini sağlamak. Biz belediye olarak yaşam kalitesi yüksek bir Karaisalı için 7/24 çalışıyoruz. Halkımızın bize duyduğu güveni boşa çıkarmamak adına işimizi büyük bir sevda ve aşkla yapıyoruz“ dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.