Kozmik Radyo & Haber

Ramazana Çimen, Başkan Bilal Uludağ’a projelerini anlattı

Ramazana Çimen, Başkan Bilal Uludağ’a projelerini anlattı
345 views
21 Ağustos 2020 - 15:59

Adana ASKF Başkan Adayı Ramazan Çimen, Sarıçam Belediye Başkanı Av. Bilal Uludağ’ı makamında ziyaret ederek kendisinin ve ekibinin projelerini anlattı.

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkan Adayı Ramazan Çimen, kulüplerden, spor camiasından ve yerel yönetimlerden yoğun ilgi görüyor. Ramazan Çimen, gittiği her yerde  “Başkan” gibi karşılanıyor..

GÜÇLÜ AMATÖR, GÜÇLÜ ASKF

Her zaman sporun ve sporcunun yanında olan Sarıçam Belediye Başkanı Av. Bilal Uludağ’a teşekkürlerini ileten Ramazan Çimen, “Tek isteğimiz Adana amatörünü hak ettiği noktaya taşımak. Bunun için göreve talibiz. ‘Güçlü amatör güçlü ASKF’ sloganı ile büyük projelerle yola çıktık. Adana amatörlerini hak ettikleri yere taşıyacağız. Amatörden alan değil, veren olacağız. Geçmişteki amatör heyecanı geri getireceğiz” dedi.

DESTEKLERİMİZ DAHA DA ARTACAK

Tesisleşme konusunda önemli yatırımların olduğunu belirten Sarıçam Belediye Başkanı Av. Bilal Uludağ, “Amatör spora desteklerimiz artarak devam ediyor. Sarıçam’da gençleri sporla buluşturmanın yegâne yolu tesisleşmedir.  Biz de bu konuda üstümüze düşeni yapacağız. Ayrıca belediye olarak yarışmacı değil yetiştirici olacağız,  tüm branşlarda olmak için çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.