Kozmik Radyo & Haber

VALİ ELBAN’DAN FEKE İLÇESİNE ZİYARET

VALİ ELBAN’DAN FEKE İLÇESİNE ZİYARET
387 views
19 Ağustos 2020 - 13:30

Vali Süleyman Elban, çeşitli temaslarda bulunmak üzere İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ve İl Jandarma Komutanı Taşkın Keleş ile birlikte Feke ilçesini ziyaret etti.

Kaymakamlık binası önünde Vali Elban’ı; Feke Kaymakam Vekili Şafak Gürçam, Belediye Başkanı Ahmet Sel ve ilçe protokolü karşıladı. Feke Kaymakam Vekili Şafak Gürçam, ziyaretten duyduğu mutluluğu belirterek Vali Elban’a ilçe hakkında bilgiler verdi.Vali Elban burada yaptığı açıklamada; Adana ve ilçelerinde vatandaşların güvenlik, ekonomik ve sağlık alanlarında daha ferah bir şekilde yaşamaları konusunda görüş alışverişinde bulunmak için ilçe ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Asıl görevlerinin millete hizmet etmek olduğunu vurgulayan Vali Elban, vatandaşların ihtiyaçlarının dikkate alınması ve taleplerine cevap verilmesi gerektiğini dile getirdi. “Tüm kurumlarımızın tek amacı var; milletimize hizmet etmek.” diyen Vali Elban, “Hepinize çalışmalarınızda kolaylıklar ve başarılar diliyorum.” dedi.

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Vali Elban, esnafla bir araya geldi. Fekeli esnafla bir süre sohbet eden Vali Elban, bir sorunları ve talepleri olması halinde esnafa kapılarının her daim açık olduğunu ifade etti.

Esnaf ziyareti sırasında salgının ilimizde yayılmasını önlemek ve vatandaşların sağlığına olumsuz etkilerini en aza indirmek için fiziki mesafenin korunması gerektiğini vurgulayan Vali Süleyman Elban, esnaf ve vatandaşlara maske takma, hijyen ve fiziki mesafe kurallarına uymalarını söyledi. Esnafın gösterdiği ilgiden memnuniyet duyduğunu belirten Vali Elban, “Esnafımıza Allah`tan bereketli ve bol kazançlar diliyorum.” dedi.

Feke ilçesindeki temaslarını sürdüren Vali Elban, Feke İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret ederek ilçede gerçekleştirilen emniyet ve asayiş çalışmaları hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaretinin ardından ilçede atıl durumda bulunan kamu binasında gerçekleştirilen tadilat çalışmalarını da yerinde inceleyen Vali Elban, yapılan tadilat çalışmalarının ardından tekrar kamu hizmetine açılacak olan binadaki çalışmaların bir an önce bitirilmesi talimatını verdi.

Daha sonra ilçe jandarma komutanlığına geçen Vali Elban, ülkemiz ve milletimizin huzuru, can ve mal güvenliği için zaman mefhumu gözetmeksizin görevini büyük bir özveriyle yerine getiren Emniyet ve Jandarma Teşkilatı’nın tüm neferlerine görevlerinde başarılar dileyerek ziyaretini sonlandırdı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.