Kozmik Radyo & Haber

Soner Çetin’den pazar denetimi

Soner Çetin’den pazar denetimi
425 views
07 Ağustos 2020 - 13:09

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Toros Mahallesi Semt Pazarını ziyaret etti, esnaf ve vatandaşlara maske ve sosyal mesafeye uymaları konularında uyarılarda bulundu. Pazarda denetimde bulunan Başkan Soner Çetin, “Koronavirüsle mücadelede herkesin duyarlı davranması şart. Her ortamda maskemizi takalım, sosyal mesafeye dikkat edelim” dedi.

Koronavirüsle mücadelenin daha etkin yapılabilmesi için İçişleri Bakanlığınca Valiliklere gönderdiği genelge kapsamında Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Toros Mahallesi Semt Pazarında denetim yaptı.

İçişleri Bakanlığı, son günlerde salgındaki artış nedeniyle Valiliklere genelge göndererek, “Sağlık İçin Hepimiz İçin” anlayışı ile en kapsamlı denetimi gerçekleştirmek amacıyla Valiler, Kaymakamlar, Belediye Başkanları ve diğer kamu görevlilerinin bizzat sahaya çıkarak denetimlerde bulunmasını istedi.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de Toros Mahallesi Semt Pazarında denetim gerçekleştirdi. Pazarın girişinde maskesi olmayanlara maske dağıtan belediye personelinin bulunduğu standı ziyaret eden Başkan Soner Çetin, zabıta ekiplerinden de maske takmayanların pazara alınmamasını istedi. Başkan Soner Çetin, zabıta personelinden tüm esnafın maskeli olması için duyarlı davranmalarını tembihledi.

TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYALIM

Pazarı gezip vatandaşlarla sohbet eden, esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Soner Çetin, maske kullanımını ve sosyal mesafeye uyulmasıyla ilgili uyarılarda bulundu. Başkan Soner Çetin, normalleşmenin başlamasıyla halkın biraz rahat davrandığına dikkat çekerek, “Bu işin şakası yok. Tedbiri elden bırakmayalım” şeklinde konuştu.

Salgın sonrası sık sık semt pazarlarını sık sık ziyaret ettiğini, esnaf ve vatandaşları uyardığını hatırlatan Başkan Soner Çetin, “Kritik bir süreçten geçiyoruz. Bizler önlemlerimizi almazsak yapılan ortaya konan tüm çabalar boşa gidebilir. Türkiye şu ana kadar salgın konusunda başarılı bir sınav verdi. Ancak henüz her şey bitmedi. Asla tedbiri elden bırakmamamız gerekiyor. Bu nedenle vatandaşlarımız maske kullanımına ve sosyal mesafeye dikkat etmeli, hijyen konusunda duyarlı olmalı” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.