Kozmik Radyo & Haber

CEYHAN BELEDİYE MECLİSİ AĞUSTOS AYI TOPLANTISINI YAPTI

CEYHAN BELEDİYE MECLİSİ AĞUSTOS AYI TOPLANTISINI YAPTI
383 views
07 Ağustos 2020 - 13:25

Ceyhan Belediye Meclisi, AĞUSTOS ayı olağan toplantısını yoğun sağlık tedbirleri altında gerçekleştirdi.

Ceyhan Belediye Meclisi Ağustos ayı toplantısı tek gündem maddesi olan Fen İşleri Müdürlüğü 2020 Mali Yılı Ücret Tarifesi Değişikliği Talebi görüşüldü. 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 20. Maddesi gereği 2020 yılı Ağustos Ayı olağan toplantısını Murat Göğebakan Kültür Merkezi konferans salonunda gerçekleşti. Başkanlığını Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in yaptığı toplantıda korona virüs salgınına karşı önlem alındı ve meclis üyelerine dezenfektan ve maske dağıtıldı.

Salonda yerlerini alan meclis üyelerinin sosyal mesafe kuralına uygun olarak oturmaları dikkat çekti.Başkan Erdem Meclis Üyelerinin Kurban Bayramı’nı kutlayarak gündem maddelerini değerlendirdi.Toplantı, Ulu Önder Gazi Mustafa Atatürk ve aziz şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı ve gündeme geçerek gündem maddeleri meclis üyelerinin onayına sunuldu. Sunulan maddeler oy birliği ile kabul edildi.

HAYVAN HAKLARININ KORUNMASI KOMİSYONU KURULDU

Gündem dışı önerilerin değerlendirilmesi esnasında Cumhuriyet Halk Partisi Meclis üyesi Mehmet Nuri Toprak’ın Hayvan Haklarının Korunması Komisyonu kurulması talebinde bulundu.Başkan Erdem Öneriyi oylamaya sundu ve öneri oy birliği ile kabul edildi. Oylama sonucunda Hayvan Haklarının Korunması Komisyonuna Harun Küçük, Ümit Ağaçe ve Hakan Uçaral oy birliği ile seçildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.