Kozmik Radyo & Haber

Ceyhan Belediyesinden bir ilk daha

Ceyhan Belediyesinden bir ilk daha
411 views
20 Temmuz 2020 - 16:10

Ceyhan Belediyesi ücretsiz kurs hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Daha önce Ceyhan Belediyesi olarak Nisan ayından bu yana halkımız için yüzme, futbol, bale, piyano, keman, gitar, basketbol, robotik kodlama, Beden Eğitimi Öğretmenliği’ne hazırlık kursları veren Ceyhan Belediyesi bu kez de Konservatuvar, Müzik Öğretmenliği ve Müzikoloji yetenek sınavlarına hazırlanmak için ücretsiz olarak kurs verecek.

Ceyhan Gençlik ve Eğitim Merkezi (CEGEM), Konservatuvar, Müzik Öğretmenliği ve Müzikoloji özel yetenek sınavları öncesi, sınava girmek isteyen öğrenciler için ücretsiz hazırlık kurs kayıtları başlattı. Alanında uzman eğitmenler tarafından verilecek kursta, diksiyon, sahne hazırlığı, ses, ve genel kültür dahil birçok konuda eğitim alabilecekler.

Ceyhan Belediyesi’nin ücretsiz olarak vereceği sıra dışı eğitimden yararlanmak isteyen öğrenciler, Migros üstü 5. kat (Cegem) giderek ücretsiz kayıt yaptırabilecekler.

Başkan Erdem;  “Gençlerimiz Hayallerine Bir Adım Daha Yaklaşıyor”

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; ” Ceyhan Belediye  bir ilke daha  imza atarak ücretsiz eğitim vermeye devam ediyor. İnsanların dışarıda çok büyük paralar ödediği bu hizmeti belediyemiz olarak ücretsiz veriyoruz. Konservatuvar, Müzik Öğretmenliği ve Müzikoloji dalında kurs kayıtlarımız başlamıştır. Tecrübeli eğitmenlerimiz sayesinden Gençlerimizi hayallerine bir adım daha yaklaştırmak bizi mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.