Kozmik Radyo & Haber

“SEKTÖRE OPERATÖRLER KAZANDIRDIK”

“SEKTÖRE OPERATÖRLER KAZANDIRDIK”
434 views
23 Haziran 2020 - 12:51

AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Sayım Azmaz, Adnan Kemali Ünal, Ziya Yamaç, Onur Işıklı ve Osman Çevik Adana Cumhuriyet Başsavcılığından Kırşehir Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Ömer Faruk Yurdagül ü ziyaret ederek Adana da yaptığı hizmetlere teşekkür ve Yeni görev yerinde başarı dileklerinde bulundular.

BAŞARILARIYLA GÜNDEM OLAN BAŞSAVCI

AKAMDER Başkanı Mustafa Karslıoğlu ziyarette yaptığı açıklamada; “Yaklaşık iki yıldır Adana da görev yapan Cumhuriyet Başsavcımız Ömer Faruk Yurdagül Yeni Adliye binası ve Lojmanları ve yeni Cezaevi ile alakalı çabaları çok büyüktür. İşlerin yapım onarım aşamalarında sağladığı kolaylıklar işlerin iyi ve çabuk olmasını sağlamıştır. Denetimli serbestlik yükümlülerine iş makinası operatörlüğü ehliyeti sağlayarak bu konudaki hizmet eksiğimize önemli katkı koymuş ve eleman tıkanıklığımıza çare üretmiş olup insanlarımıza da iş kazandırmıştır. Cezaevlerindeki mahkumların ıslah ve topluma kazandırma projeleri başarıyla uygulayan Başsavcımıza teşekkür ediyoruz. Başarılarıyla Adana da gündem olan Başsavcımıza yeni görev yeri olan Kırşehir de başarılar diliyoruz. “Dedi.

AKAMDERE DESTEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

Adana Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Faruk Yurdagül, AKAMDER ve yönetim kurulunun ziyaretinden memnuniyetini belirterek “İki yıl aslında bir kamu görevinde fark koymak için yeterlidir ama, asıl üçüncü yıldan itibaren neticeleri almaya başlarsınız. Ama şükür iki yılda da geriye baktığımda Adli anlamda da idari anlamda da güzel yaptık diyebileceğimiz çok şey oldu. Burada AKAMDER e destekleri ve bizlere verdikleri daha fazla gayret ve çalışma şevki ve özellikle Göltepe Eğitim Tesislerindeki Mesciti kazandırdıkları için çok teşekkür ediyorum, Adanalılara da çalışmalarımızda bizlere manevi destek oldukları için, çok teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.