Kozmik Radyo & Haber

Adana’da MHP’ye toplu katılım!

Adana’da MHP’ye toplu katılım!
364 views
18 Haziran 2020 - 15:58

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Adana’da yeni katılımlarla güçlenmeye devam ediyor. Merkez ilçe Yüreğir’de değişik aile ve partilerden aralarında kadınların da olduğu 55 kişinin MHP saflarına katılımları sağlandı.

MHP ÇATISI ALTINDA BULUŞTULAR

Milliyetçi Hareket Partisi tüm yurtta olduğu gibi Adana’da da vatandaşların teveccühünü kazanmaya devam ediyor. Merkez İlçe Yüreğir’de değişik ailelerden ve farklı siyasi partilerden, aralarında kadınların da bulunduğu 55 vatandaş MHP çatısı altında buluştu. Yüreğir ilçesi Doğankent Mahallesi’nde gerçekleştirilen katılım töreninde Besime Oruç, Bayram Cirit, Mehmet Aslan, Azize Mete, Cumali Önal, Yusuf Alkaç gibi isimlerin yanı sıra 55 kişi MHP’ye geçti.

BÜNYAMİN AVCI

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, törende yaptığı konuşmada, “Yüreğir her zaman sağduyunun merkezi olmuş bir ilçemiz. Türkiye’nin derdiyle dertlenen, sevinciyle sevinen Yüreğirli hemşehrilerimizle aramızda çok kuvvetli bağ var. Bu bağı daha da kuvvetlendireceğiz. Bu katılımların artarak devamının geleceğine inanıyorum. MHP’den yana yaptığınız tercih için, hepimizin hemşehrisi olan Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi adına sizlere çok teşekkür ediyorum.” dedi.

YILDIRAY ŞENER

MHP Yüreğir İlçe Başkanı Yıldıray Şener de, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli liderliğinde ülkemiz adına, milletimiz adına siyaset üreten Milliyetçi Hareket Partisi’nin verdiği milli mücadeleye omuz verme adına burada olduğunuzu biliyoruz. Bu yüzden desteğiniz çok önemli. Allah hepinizden razı olsun. Sizlerle birlikte ailemizi büyüttük, yine sizlerle birlikte bu kutlu aileyi daha da büyütmenin mücadelesini vereceğiz.” ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından MHP’ye katılım yapan isimlere üç hilal rozeti takıldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.