Kozmik Radyo & Haber

“MHP Türk Dünyasının da moral gücüdür!”

“MHP Türk Dünyasının da moral gücüdür!”
364 views
17 Haziran 2020 - 12:42

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, “14 Mart 2021’de yapılacak Büyük Kurultayımıza Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş’in izinde, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin emrinde bir milim sapmadan hazırlanacağız.” dedi.

“AYNI ÜLKÜ YOLUNDA EMİN ADIMLARLA…”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, yaptığı açıklamada “Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş’le Türk siyasi hayatına katıldığı andan beri Türkiye’nin, Türk Milleti’nin barış, esenlik, dirlik ve birlik içinde daha da güçlenerek ebedi olarak var olması ülküsüyle siyaset yapan Milliyetçi Hareket Partisi, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde zamana, mekâna ve hiçbir beşere göre değişmemiş, değişmeyen aynı ülkü yolunda emin adımlarla yürümektedir.” ifadesini kullandı. 

“MHP, TÜRK DÜNYASININ DA MORAL GÜCÜDÜR!”

Bünyamin Avcı, şöyle devam etti:

“Milliyetçi Hareket’in ortaya koyduğu fikir ve eylemler, ürettiği siyaset, Türkiye Cumhuriyeti’nin stratejik hedeflerini öncelikler. İlkesiyle, ülküsüyle, temsil ettiği misyonla, en ağır bedeller ödeyerek, 5 bin şehit vererek yaşattığı kutlu mücadelesiyle Dünyada bir eşi bulunmayan Ülkücü-Milliyetçi Hareket; ‘Önce ülkem ve milletim’ diyen onur abidesi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin bilge liderliğinde sadece Türkiye’deki 83 milyon insanımız için değil, bütün Türk Dünyası için de moral gücüdür.”

“BAŞBUĞ’UN İZİNDE, LİDER’İN EMRİNDE”

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı “Yerelde ve genelde vatandaşlarımıza hizmet etmeyi, onların sesi, soluğu olmayı, hak ve menfaatlerini savunmayı, demokrasiyi, insan hak ve hürriyetlerini yüceltmeyi değerli ve vazgeçilmez gören Milliyetçi Hareket Partisi, Devletimizin daha güçlü, Milletimizin daha mutlu olduğu geleceğin Türkiye’sini kuracak bir çalışmayı benimsemiştir. 14 Mart 2021’de yapılacak Büyük Kurultayımıza Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş’in izinde, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Beyefendi’nin emrinde bir milim sapmadan bu ilkelerle hazırlanacağız. Kurultayımızın ülkemize, milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.