Kozmik Radyo & Haber

Soner Çetin evi yanan aileye yardım elini uzattı

Soner Çetin evi yanan aileye yardım elini uzattı
610 views
21 Mayıs 2020 - 15:36

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, evi yanan aileyi ziyaret etti, yardım sözü verdi. Elektrik kontağından çıkan yangında harabeye dönen evi ziyaret eden Başkan Soner Çetin, tamamen kullanılmaz hale gelen binayı görünce üzüntüsünü ifade edecek kelime bulamadı. Can kaybı olmamasına şükreden Başkan Soner Çetin, Tülay-EsrafilBurnukel çiftine “merak etmeyin gerekeni yapacağız” dedi.

Çıkan yangında evi tamamen yanan ve içindeki eşyaları kullanılmaz hale gelen aileye Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin sahip çıktı.

Olay geçtiğimiz pazar günü Toros Mahallesi Barış Manço Bulvarı’ndaki Canhan Apartmanında meydana geldi. Gece yarısı mutfakta çıkan yangın 11’inci kattaki daireyi bir anda sardı. Kendilerini hemen dışarı atarak canlarını kurtaran Tülay-EsrafilBurnukel çifti ve oğulları itfaiyeyi aradı. İtfaiye yangına müdahale ederek söndürdü ancak hem ev hem de içindeki tüm eşyalar tamamen kullanılmaz hale geldi. Yangın karşı dairede de hasara neden oldu. İtfaiye raporunda yangının elektrik kontağından çıktığı ifade edildi.

SONER ÇETİN AİLEYE SAHİP ÇIKTI

Burnukel ailesi kardeşlerinin evine sığınırken yangını haber alan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin yanan dairede incelemede bulundu. Tülay-EsrafilBurnukel ile birlikte yanan daireye çıkan Başkan Soner Çetin gördükleri karşısında şok oldu. Ev tamamen kullanılmaz hale gelirken Başkan Soner Çetin, yangında can kaybı olmamasına şükretti.

Talihsiz aileyi teselli eden Başkan Soner Çetin, “Çok şükür size bir şey olmamış. Çok büyük geçmiş olsun. Siz hiç merak etmeyin gerekenleri yapacağız. Biraz sabredin. Sayın Kaymakamımızla da görüşüp yapmamız gerekenleri görüşeceğiz. Sizleri bu mağduriyetten kurtaracağız” dedi.

BAŞKAN SONER ÇETİN’E TEŞEKKÜR

Başkan Soner Çetin, evin onarılması ve ailenin ihtiyaçlarının karşılanması konusunda söz verdi ve mümkün olan en kısa sürede çalışmalara başlanacağı müjdesini verdi.

Tülay-EsrafilBurnukel çifti de kendilerine gösterdiği ilgi ve yakınlıktan dolayı Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’e teşekkür etti.

SONER ÇETİN MAĞDURUN YANINDA

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ocak ayındaki aşığı yağışlarda evi heyelan sonucu yıkılma tehlikesi geçiren Haun-Ali Tik çiftine de sahip çıkmıştı. Heyelan sonucu evleri oturulamaz hale gelen Tik çiftini evlerinin kontrollü yıkılması konusunda ikna etmiş, onlara yeni ev yapacağı sözünü vermişti.

Başkan Soner Çetin verdiği sözü tuttu ve Tik çifti için yeni ev yapımına başlandı. Yıkılan evin arsasında yapımı süren evin kısa süre sonra tamamlanması bekleniyor.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.