Kozmik Radyo & Haber

CHP’li Eren Yıldırım’ın görüntüleri ortaya çıktı

CHP’li Eren Yıldırım’ın görüntüleri ortaya çıktı
489 views
21 Mayıs 2020 - 15:28


CHP Yüreğir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Eren Yıldırım’ın tutuklanmasıyla sonuçlanan olayın görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde Yıldırım’ın annesi “Sen halka silah mı çekiyorsun?” diye bağırıyor
345
CHP’li Eren Yıldırım’ın tutuklanmasıyla sonuçlanan olayın görüntüleri ortaya çıktı

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘PKK’ benzetmesi sonrasında tutuklanan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Yüreğir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Eren Yıldırım’ın ve ailesinin Yüreğir Kaymakamlığı VEFA Sosyal Destek Grubu ekipleriyle yaşadığı tartışmanın görüntüsü ortaya çıktı.

Cep telefonuyla çekilen görüntülerde Yüreğir Kaymakamının korumasıyla aile tartışıyor. Tartışma sırasında silah çekme ve mermiyi namluya sesi duyuluyor. Duruma tepki gösteren Yıldırım’ın annesi “Sen halka silah mı çekiyorsun?” diye bağırıyor.

NE OLMUŞTU?

Adana’da CHP Yüreğir İlçe Gençlik Kolları Eren Yıldırım, 14 Mayıs günü iftar saatinden sonra Yüreğir Kaymakamlığı’na bağlı VEFA Sosyal Destek Ekipleri ile tartışmıştı. Yıldırım ve ailesinin ifadesi alınmış, Yıldırım adli kontrol şartıyla serbest kalmıştı. Ancak AKP’li isimler ve Erdoğan’ın ‘PKK’ benzetmesinin ardından 16 Mayıs günü tutuklanmıştı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.