Kozmik Radyo & Haber

Büyükşehir Belediyesi, belediye personeline 1000 lira ikramiye verecek

Büyükşehir Belediyesi, belediye personeline 1000 lira ikramiye verecek
682 views
24 Mart 2020 - 12:33

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, koronavirüs salgınına karşı vatandaşların sağlığını korumak için gece gündüz çalışan belediye çalışanlarına 1000 lira ikramiye vereceklerini açıkladı.

Koronavirüsle mücadele kapsamında sahada gece gündüz demeden vatandaşların sağlığını korumak, ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla çalışan Gaziantepli belediye çalışanlarına, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’den güzel haber var. Şahin, mesai harcayan belediye çalışanlarına 1000 lira ikramiye vereceklerini açıklayarak, ”Bu kararla günlük yevmiyeye artı 33 TL ikramiye vereceğiz, bu da aylıklarında 1000 liraya tekabül edecek.” dedi.

Küresel salgın haline gelen koronavirüs için gerekli önlemler alınırken, belediye ekipleri de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gaziantep’te de hem dezenfekte ve ilaçlama yapan hem de vatandaşa sosyal yardım dağıtan belediye personellerine, bu süreçte 1000 lira ikramiye verilmesi kararlaştırıldı.

“ÇOK ÖZEL BİR SEFERBERLİK İÇİNDEYİZ”
Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma şahin, küresel soruna karşı ulusal bir mücadele verdiklerini belirterek, “Belediye başkanı olarak, 2 milyon bize emanet. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, çok güçlü ve fedakar bir aile. Özellikle temizlik, sosyal yardım ve sağlık hizmetleri gibi alanlarda kendi çalışanlarımız haftalardır çok büyük fedakarlıklar yapıyor. Aslında bunun mali karşılığı yok. Çok özel bir seferberlik içindeyiz. Biz bunu mükafatlandırma kararı aldık. Bu kararla günlük yevmiyeye artı 33 TL ikramiye vereceğiz bu da aylıklarında 1000 liraya tekabül edecek. Nasıl kendi halkımıza sosyal destek veriyorsak, bunu yapan kendi çalışanımıza da sosyal destek vereceğiz. Bu büyük çalışmanın karşılığı bu değil, çok daha fazlasını hak ediyorlar ama bizde elde olan imkanlar ve fırsatlar öncülüğünde bu desteği verme kararı aldık. Diliyor ve umuyorum ki bir an önce bu zor dönemden çıkarız.” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.