Kozmik Radyo & Haber

Koronavirüs Anzer balına ilgiyi arttırdı..

Koronavirüs Anzer balına ilgiyi arttırdı..
517 views
19 Mart 2020 - 12:08


Koronavirüs nedeniyle Anzer balının yanı sıra vitamin bakımından 6 gramı 1 kasa elmayla eş değer olan Anzer polenine de ilgi arttı. Bağışıklık sistemini güçlendirmek isteyenlerin tercihi olan Anzer poleninin kilosu bin 200 TL’ye satılıyor.

Rize’nin İkizdere ilçesine bağlı Anzer Yaylası’nda 2300-3000 rakım arasında üretilen ve pek çok hastalığa iyi geldiği için alıcısı bir yıl önceden sıraya giren Anzer balının yanı sıra Anzer poleni koronavirüs vakalarının artması ile ilgi görmeye başladı.

Koronavirüs vakaları nedeniyle Anzer poleni satışlarının arttığını, taleplere karşılık vermeye çalıştıklarını dile getiren S.S. Anzer Ballı Köy Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Muzaffer Deniz “Ülkemizde koronavirüsün çıkmasıyla beraber Anzer balı ve polenine ilgi olmaya başladı. Tabi insanların doğal ve organik ürünlere yönelmesi, bizlerin de pazarladığı balların ve polenlerin organik ve doğal olması nedeniyle Anzer balı ve polenine son günlerde yoğun bir ilgi oluyor. Satışlarımız baya bir arttı” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.