Kozmik Radyo & Haber

BAŞKAN ULUDAĞ, VİRÜS İÇİN YAPILAN ÇALIŞMALARI DENETLİYOR

BAŞKAN ULUDAĞ, VİRÜS İÇİN YAPILAN ÇALIŞMALARI DENETLİYOR
486 views
19 Mart 2020 - 13:56

Corona Virüs salgının Ülkemizde görülmesinin ardından Sarıçam Belediyesi’de tedbir amaçlı harekete geçerek vatandaşların yoğun kullandığı bölgelere dezenfekte çalışmaları yaptı ve tehdit devam ettiği müddetçe yapmaya devam edecektir .

Soğuk algınlığına benzer semptomlarla insan vücudunu ele geçiren ve ilerleyen süreçte ise kişinin nefes alamamasına neden olan bu virüs dünya üzerinde binlerce insanın hayatını kaybetmesine sebep oluyor. Sarıçam’da da Belediye Başkanı Bilal Uludağ Virüs salgının Ülkemizde de artan vaka sayıları ile beraber vatandaşlarımızın korunması adına virüse karşı harekete geçerek alınan tedbirleri , dezenfektan çalışmalarını yerinde izleyerek vatandaşlarımızı korumak adına gerçekleştirilen dezenfekte edilen , Sarıçamda ortak kullanımdaki bütün yerleri , çocuk parkları , eczaneler ,sağlık ocakları , pazar yerlerinde yapılan bütün çalışmaları yerinde inceleyerek denetlemelerde bulundu.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ; “ Gündemde olan Korona Virüsüne karşı mücadele için belediyemiz bünyesinde kurduğumuz ilaçlama ve dezenfeksiyon ekibimiz tarafından hazırlıklarımız yapıldı. vatandaşlarımızın ortak kullanım alanları olarak pazar yerleri , çocuk parkları , eczaneler, iş yerleri , sağlık ocakları vs. gibi yerler dezenfekte edildi. İnşallah bu virüsü beraber yeneceğiz. Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki Belediyemizde çalışanlarımız bu işlevi hem görevleri hemde bir sosyal sorumluluk bilinci ile yapmaktadırlar. Bu hassasiyet ve titizlikleri için teşekkür ederim. “dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.