Kozmik Radyo & Haber

Yazar Şentürk ÇGC’yi ziyaret etti

Yazar Şentürk ÇGC’yi ziyaret etti
540 views
18 Mart 2020 - 12:54

Başkan Esendemir’e kitabını hediye etti

“Adanalıyık Allah’ın Adamıyık”  900 Adanalı şehidin kanı ile yazılmış bir kahramanlık destanı…

105 yıllık ” Adanalıyık Allah’ın Adamıyık” sloganının doğduğu, Adana ve Mersin bölgesinden bir daha asla dönmeyi düşünmeden Çanakkale’ye giderek şehit olan Çukurova’lı vatan evlatlarının yol ve şehadet hikayesini yazan İbrahim Burak Şentürk, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir’i ziyaret etti.

Yazar İbrahim Burak Şentürk, Adanalı kahramanlarımızın hikayesini yazdığı kitabını, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir’e imzalayarak takdim etti.

Başkan Esendemir’e  “Çanakkale’de Allah’ın Adamları Adana Bayırı ve Mersin Deresi” adlı kitabıyla ilgili bilgiler veren yazar İbrahim Burak Şentürk, romanın içerik olarak tanıtılması için de çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, “Okuyanlardan olumlu dönüşler olması beni ayrıca sevindiriyor” dedi.

5 yıllık uzun bir araştırma ve çalışma neticesinde, yazar İbrahim Burak Şentürk tarafından kitap haline getirilen “Çanakkale’de Allah’ın Adamları” adlı roman,  on gün gibi kısa bir sürede ilk 1000 baskısı tükenerek ikinci baskısını yaptı. İkinci baskısı da tükenen kitabın şu anda 3. Baskısını bulmanız mümkün.

Başkan Cafer Esendemir’e romanını imzalayan yazar Şentürk, “Sayın Başkana şehrimizin bu onurlu tarihine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Sonu şehitlikle neticelenen bu cesaret, fedakarlık ve feragat dolu yol hikayesinin tüm dünya tarafından okunması ve bilinmesi gerek” diye konuştu.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “ Adanalılar vatansever, gözü pek, cesur ve merttir. Çanakkale’de başka şehrin yok ama Adana’nın bayırı var. Bu romanda da geri dönmeyi düşünmeden şehadete koşan hemşehrilerimizin kahramanlıklarına ışık tuttuğunuz için size teşekkür ediyorum” dedi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.