Kozmik Radyo & Haber

Kuaförler ve Manikürcüler Odası unvan değişikliği yaptı

Kuaförler ve Manikürcüler Odası unvan değişikliği yaptı
657 views
12 Mart 2020 - 15:21

Adana Kuaförler ve Manikürcüler Odası unvan değişikliği yaptı

Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne (Adana ESOB) bağlı, Kuaförler ve Manikürcüler Odası’nın unvanı, Adana Kuaförler, Güzellik Salonu İşletmeleri ve Manikürcüler Odası olarak değiştirildi.

Adana Kuaförler ve Manikürcüler Odası’nın unvan değişikliği genel kurulu Elit Balo Salonu’nda gerçekleştirdi. Ticaret İl Müdürü Adnan Ekiz’in gözlemci olarak katıldığı genel kurulun divan başkanlığını Adana ESOB Başkanı Niyazi Göğer yaptı.

Adana ESOB Başkanı Niyazi Göğer, genel kurulda yaptığı konuşmada genel kurulun hayırlı olması temennisinde bulunarak, kendisinin ve yönetimindeki tüm başkanların makam için değil, hizmet için göreve talip olduklarının altını çizdi. İlk icraatlarının esnaf odalarının başkanları, odaların yönetim kurulu üyeleri ile esnaf ve sanatkarlar arasındaki birlik, beraberlik ve kardeşlik ilişkilerini pekiştirmek olacağının altını çizen Birlik Başkanı Niyazi Göğer, “Yönetimde istişare kültürünü ilke edineceğiz. Herhangi bir konuda karar alırken ilgili odaların başkanları, yöneticileri ve üyeleriyle fikir alışverişinde bulunacağız.  İlimizdeki, ilçemizdeki tüm esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarıyla kendi sorunumuz gibi ilgileneceğiz. Esnaf ve sanatkarlarımızın istek ve talepleri doğrultusunda birlik ve beraberlik içerisinde yaşanılan sorunları çözüme kavuşturmak için çalışacağımıza söz veriyorum” dedi.

Adana Ticaret İl Müdürü Adnan Ekiz de yaklaşık 10 yıldır Adana’da görev yaptığını hatırlatarak, “Samimiyetle ifade etmek istiyorum, öyle bir başkanınız var ki, üyelerinin sorunlarını, dertlerini çözmek için üstün çaba sarf ediyor. Bizler de Ticaret İl Müdürlüğü olarak, esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarının çözümü noktasında üzerimize düşen ne varsa fazlasıyla yerine getirmeye gayret ediyoruz” diye konuştu.

Oda Başkanı Hacı Emin Ünal ise genel kurulda yaptığı konuşmada, bayan kuaförleri ve güzellik merkezlerinin büyük bir ailenin birbirinden kıymetli fertleri olduğunun altını çizdi. Oda olarak üyelerinin yaşadıkları sorunların giderilmesi, mesleki gelişimlerini sağlamaları için çalışmalar yürüttüklerini belirten Ünal, “Birlik Başkanımız Sayın Niyazi Göğer ve Ticaret İl Müdürümüz Sayın Adnan Ekiz’in de destekleriyle inşallah bugünden itibaren hizmet çıtamızı daha da yükseklere taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından genel kurulun tek gündem maddesini oluşturan unvan değişikliğinin görüşülmesine geçildi. Yapılan oylama neticesinde, Adana Kuaförler ve Manikürcüler Odası’nın unvanı oy birliğiyle Adana Kuaförler, Güzellik Salonu İşletmeleri ve Manikürcüler Odası olarak değiştirildi. Oda Başkanı Hacı Emin Ünal, Birlik Başkanı Niyazi Göğer ve Ticaret İl Müdürü Adnan Ekiz’in yanı sına sektöre büyük emek veren kurum vu kuruluşların temsilcilerine verdikleri destekten ötürü plaket takdim etti.

Seyhan Belediyesi MHP Meclis Üyesi Şehmus Uçar, Start Fuarcılık’ın sahibi Musa Öztürk, Adana ESOB Başkan vekilleri ve yönetim kurulu üyeleri ile esnaf odaları başkanlarının yanı sıra bayan kuaförleri, güzellik merkezi şşletmecileri ve sektöre hizmet veren firmaların temsilcilerinin katıldığı genel kurulun sona ermesinin ardından üyeler, unvan değişikliğini sıra gecesi eşliğinde kutladı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.