Adana’da “İyilik kanımızda var” sloganıyla kampanya başlatan Adana Demirspor, TCDD ve Kızılay’ın çağrısına Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da kan vererek katıldı.
Uğur Mumcu Meydanı’nda “14 Haziran Gönüllü Kan Bağışçıları Günü” kapsamında düzenlenen “İyilik senin kanında var” etkinliğine, kan bağışında bulunarak destek veren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, sağlığı elveren vatandaşları kan vermeye çağırdı.
Süper Lig’e yükselme başarısı gösteren Adana Demirspor’un başlattığı kampanyaya Adana Demirspor armalı maskesi ile katılan Başkan Zeydan Karalar, “Kanın kaynağı sadece insandır ve bağış dışında herhangi bir yolla temini olası değildir. Bu nedenle tüm vatandaşlarımızı kan bağışında bulunarak kampanyaya destek olmaya çağırıyorum” dedi.


Yumurtalık’ta iftarda dayanışma sofrası
ÇUKUROVA’DA ÇOCUKLAR VE GENÇLER TEKNOLOJİYLE BULUŞUYOR
8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri 1 hafta boyunca sürecek
Kozanlılar Adana’da Aynı Sofrada: Birlik ve Kardeşlik Mesajı
UZM. DR. POLATÖZ, “HEKİMLİK BİR VİCDAN MESLEĞİDİR”