Kozmik Radyo & Haber

Adalet Partisi Adana’da Teşkilatlanıyor: 3 İlçeye Yeni Başkan

Adalet Partisi Adana’da Teşkilatlanıyor: 3 İlçeye Yeni Başkan
7 views
04 Eylül 2026 - 12:05

Adalet Partisi Adana İl Başkanlığı görevine getirilen Serkan Kaya, il teşkilatlanmasını tamamlamak için çalışmalarını hızlandırdı. Kaya, merkez ilçelerde görev yapacak yeni ilçe başkanlarını da belirledi.
Adalet Partisi Adana’da yeniden yapılanma sürecine girdi. İl Başkanlığı görevine getirilen Serkan Kaya, kent genelinde teşkilatlanma çalışmalarını sürdürürken, merkez ilçelerde görev yapacak isimleri de belirledi.
Yapılan görevlendirmeler kapsamında;
Sarıçam İlçe Başkanlığına Yıldıray Okuducu,
Seyhan İlçe Başkanlığına İbrahim Köse,
Çukurova İlçe Başkanlığına ise Adil Çekirge
getirildi.
Yeni ilçe başkanlarının görevlendirilmesiyle birlikte Adalet Partisi’nin Adana’daki saha çalışmalarını artırması ve teşkilat yapısını daha da güçlendirmesi bekleniyor.
HEDEF: GÜÇLÜ BİR TEŞKİLAT
Adalet Partisi Adana İl Başkanı Serkan Kaya’nın, önümüzdeki süreçte ilçe teşkilatlarını daha geniş bir yapıya kavuşturarak Adana genelinde etkin bir siyasi organizasyon oluşturmayı hedeflediği belirtiliyor.
Özellikle merkez ilçelerde yapılan yeni görevlendirmelerin, partinin Adana’daki çalışmalarına ivme kazandırması beklenirken, teşkilatın önümüzdeki dönemde sahada daha görünür hale gelmesi hedefleniyor.
Serkan Kaya’nın öncülüğünde yürütülen teşkilatlanma çalışmalarının, Adalet Partisi’nin Adana siyasetindeki konumunu güçlendirmeye yönelik önemli bir adım olduğu değerlendiriliyor.
Adalet Partisi’nde gözler şimdi yeni ilçe teşkilatlarının yapacağı çalışmalara ve önümüzdeki dönemde açıklanacak yeni görevlendirmelere çevrildi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.