Çukurova Belediyesi tarafından düzenlenen Kariyer Günleri kapsamında, iş arayan vatandaşlar ile işverenler bir araya getirildi. İstihdama katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte, farklı sektörlerden firmalar personel alımı için adaylarla birebir görüşme gerçekleştirdi.
Kariyer Günleri kapsamında Gratis bünyesinde görevlendirilmek üzere “Ekip Lideri”, Sofra Grup bünyesinde ise “Paketleme Elemanı” pozisyonları için başvurular alındı.
Yoğun katılımın olduğu organizasyonda, çok sayıda vatandaş iş fırsatlarını değerlendirme imkanı buldu.
Çukurova Belediyesi İstihdam Birimi’nde gerçekleştirilen görüşmelerde, adaylar firmaların yetkilileriyle birebir mülakat yapma fırsatı yakalarken, işverenler de ihtiyaç duydukları nitelikli personellere ulaşma imkanı elde etti.
Çukurova Belediye Başkanı Emrah Kozay, istihdamı artırmaya yönelik çalışmaların devam edeceğini belirterek, “Vatandaşlarımızın iş hayatına katılımını desteklemek ve işverenlerle buluşmalarını sağlamak amacıyla Kariyer Günleri düzenlemeye devam ediyoruz. Çukurova’da istihdamı güçlendiren projeler üretmeyi sürdüreceğiz” dedi.


Başkan Erdinç Altıok: “Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı, kentimizin turizm vizyonunu büyütüyor”
“Demans Pratiği” Tiyatro Oyunu Adana’da Sahnelendi
POZANTI BELEDİYESİ’NDEN AYDA 3 BİN 600 KİŞİYE SICAK YEMEK
Karataş sorunlarını geride bırakıyor, daha cazip bir ilçe olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
AOSB ve Kalkınma Ajansı’ndan Yatırım Hamlesine Öncülük