DSP Adana İl Başkanlığı TEMA Vakfının düzenlediği “Toprağa Saygı” Yürüyüşüne katıldı.
TEMA Vakfı Adana İl Temsilciliği, 17–30 Kasım Erozyonla Mücadele Haftası kapsamında “Toprağa Saygı” yürüyüşü düzenledi. Düzenlenen yürüyüşe DSP Adana İl Başkanı Orhan Semahi Akyıldız ve il yönetimi ile beraber MAR-DAD Dernek Başkanı Hüseyin Talay ve gönüllülerle birlikte katılım sağladı.
TEMA Vakfı Adana İl Temsilcisi Özlem Tümenbatur, Seyhan İlçe Temsilcisi Pınar Yüksel, Çukurova İlçe Temsilci Eşin Sibel Zarifoğlu, Yüreğir İlçe Temsilcisi Melike Eser ve yönetim Merkez Seyhan ilçesi Cevat Yurdakul Caddesi üzerinde, Kasım Gülek Köprüsü’nde ile bir araya gelerek ellerindeki dövizlerle İstasyon Meydanı’na kadar yürüdü.
Yürüyüşe katılan katılımcılar, “Toprak yoksa su yok, su yoksa gıda yok” sloganları atarak doğal kaynakların korunması gerektiğine vurgu yaptı.
İstasyon Meydanı’da son bulan yürüyüşte, TEMA Vakfı Adana İl Temsilcisi Özlem Tümenbatur, TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç’ın erozyonla mücadele ve toprak varlığının korunmasına yönelik mesajlarını içeren konuşma metnini okudu.


Adana Büyükşehir Belediyesi personeline Güvenli Sürüş Teknikleri Eğitimi verildi
Seyhan Belediyesinden Kaçak Moloz Dökümüne Karşı Yoğun Mücadele
BAŞKAN BİLAL ULUDAĞ“ÂŞIKLIK GELENEĞİ, BU MİLLETİN EDEBİ VE EBEDİ YÜRÜYÜŞÜDÜR”
Başkan Vekili Av. Sevil Aydar Yıldız, Sanayi Esnafı ile Kahvaltıda Buluştu
Başkan Erdinç Altıok: “Vatandaşlarımız gönül rahatlığıyla ibadet ediyor”