Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri (DAİMFED) Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu yönetim kurulu ile birlikte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı İşteftiş Adana Grup Başkanlığını ziyaret etti.
Başkan Karslıoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bağlı İşteftiş Adana Grup Başkanlığı ziyaretlerinin federasyon ve federasyonun alt birlikleri ve çalışanları açısından çok önemli bir kuruluş olduğunu belirtti.
Ziyarette konuşma yapan DAİMFED Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu şu ifadelere yer verdi:
“Bu kuruluşun önemi hem bizim geri dönüşüm sağlama açısından kendimizi sürekli güncel tutmak adına çok önemli. Bu ikili diyalogları iş teftiş grup başkanlığıyla yıllardır sürdürmekteyiz. Bu işbirliği ölçüsünde biz de yeni gelişen yeni çıkan yönetmenlik ve kanunlar kapsamında kendimizi çek etme fırsatı veriyor.
Buradaki müfettişlerimizin özveriyle çalışması hem devletimiz açısından bir dinamiklik hem de bizim açımızdan bir dinamiklik sağlamaktadır. Onun için olmazsa olmazlarımızdan bir yerimiz de iş teftiş kuruludur. Biz her zaman teftişe açıp ve kendimizi de sürekli teftiş ettirmekten mutluluk duyuyoruz.”


UMFED Genel Başkanı Yusuf Budak, güven tazeleyerek yeniden başkan oldu…
ZEYDAN KARALAR’IN TUTUKLULUĞUNUN 100. GÜNÜNDE ADALET ÇAĞRISI YİNELENDİ
Üretici: “Ne kadar çok çalışsak o kadar zarar ediyoruz”
YÜREĞİR’DE ÜNİVERSİTE-BELEDİYE EL SIKIŞTI: GELECEĞE YATIRIM PROTOKOLÜ
Adana Altın Koza’nın edebiyat uyarlaması senaryo finalistleri belli oldu