Anayurt Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde yeni dönem başkanı İsmet Tanlı oldu.
Geçmiş dönem başkanı Ayşe Soylu’dan hizmet bayrağını devralan Başkan Tanlı, “Her yıl düzenli bir şekilde dernek olarak ihtiyaç sahibi kız çocuklarımıza destek olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Çağdaş bir toplumun oluşması ancak eğitimle mümkündür Bunun bilincindeyiz. Elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Kız çocuklarımıza burs veriyor destek olmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki dönem için hayata geçirmeyi düşündüğümüz projelerimiz var. İnşallah derneğimiz daha da büyüyecek, daha çok kız çocuğumuza ulaşacağız” dedi.
İsmet Tanlı’nın başkanlığındaki Anayurt Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu; Nermin Arıkan, Hacer Tekelioğlu, Derya Şanal.


 Şahin Bilgiç, “Adana için elele verdik”
Şahin Bilgiç, “Adana için elele verdik” Cumhuriyet coşkusu Atatürk Kent Meydanında yaşandı
Cumhuriyet coşkusu Atatürk Kent Meydanında yaşandı Güngör Geçer: “Cumhuriyet sadece geçmişin değil, geleceğin de adıdır.”
Güngör Geçer: “Cumhuriyet sadece geçmişin değil, geleceğin de adıdır.” YÜREĞİR BELEDİYESİ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI’NI COŞKUYLA KUTLADI
YÜREĞİR BELEDİYESİ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI’NI COŞKUYLA KUTLADI SARIÇAM BELEDİYE BAŞKANI BİLAL ULUDAĞ’DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI
SARIÇAM BELEDİYE BAŞKANI BİLAL ULUDAĞ’DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI