Yüreğir Belediyesi, Kaşlıca Mahallesi’nde bulunan 636 metrekare taşınmazın Cemevi olarak kullanılması için Nacarlı Kaşlıca Alevi Kültür Derneği ile protokol imzaladı.
Kaşlıca Mahallesi’ndeki belediyeye ait 636 metrekare taşınmazın, ilçede yaşayan Alevi yurttaşların Cemevi olarak kullanması amacıyla Yüreğir Belediyesi ile Nacarlı Kaşlıca Alevi Kültür Derneği arasında protokol düzenlendi. Protokole, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir ile Nacarlı Kaşlıca Alevi Kültür Derneği Başkanı Feyzullah Sönmez imza attı.
Protokol töreninde konuşan Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Biz toplumun her kesimine hizmet üretmekle mükellefiz. Alevi kardeşlerimiz bizim canımız, can parelerimizdir. Hepimiz Türkiye Cumhuriyeti’nin onurlu ve birinci sınıf vatandaşlarıyız. Ortak bir gelecek kurma fikrinde mutabıkız. Yüreğir Kaşlıca Mahallemizde yaşayan Alevi hemşehrilerimizin sosyal, kültürel ve dini ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla hayata geçireceğimiz protokolümüzü imzaladık. Bu protokolün gerçekleşmesine katkı sağlayan herkese teşekkür ediyor, hemşehrilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Yüreğir Belediyesi’nin anlamlı uygulamasından dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Nacarlı Kaşlıca Alevi Kültür Derneği Başkanı Feyzullah Sönmez de Başkan Fatih Mehmet Kocaispir ve ekibine teşekkür etti.


Temizlikten denetime, çevre düzenlemesinden milli değerlere kadar kapsamlı çalışmalar aralıksız devam ediyor
ÇUKUROVA BELEDİYESİ’NDEN PARK VE YEŞİL ALANLARDA YOĞUN MESAİ
Dr. Dt. Hasan Boğa, “Meslektaşlarımızı korurken, hastalarımızı ihmal etmiyoruz”
Bu yıl alanlarda ‘Vergide Adalet’ haykırılacak!
BAŞKAN DEMİRÇALI 2 YILLIK HİZMET SÜRECİNİ DEĞERLENDİRDİ