Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Meryem Tuncel, yüksekokul ve meslek yüksekokulu öğretim elemanlarıyla bir toplantı yaptı.
Mithat Özsan Amfisi’nde gerçekleşen toplantıya Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hayri Levent Yılmaz, Prof. Dr. Süha Berberoğlu, Genel Sekreter Dr. Mehmet Cingöz, yüksekokul ve meslek yüksekokulu müdürleri ile öğretim elemanları katıldı.
Karşılıklı görüş alışveriş şeklinde geçen toplantıda Rektör Prof. Dr. Meryem Tuncel, Çukurova Üniversitesinin her geçen yıl eğitim-öğretim, araştırma konuları ve bilimsel çalışmalarda çıtayı biraz daha üste taşıdığına dikkati çekti. Prof. Dr. Tuncel, göreve geldikleri günden itibaren olduğu gibi bundan sonra da akademisyenlerin araştırma-geliştirme projeleri ve yayınlarının kalitesinin artırılması konusunda yönetim olarak destek vermeye devam edeceklerini söyledi.
Toplantıda ayrıca, Çukurova Üniversitesinin İhtisaslaşma ve Misyon Farklılaşması Projesi kapsamında yürütülecek süreç ile kalite denetim ve izleme konularında akademisyenlere bilgi aktarıldı. Toplantı soru-cevap kısmıyla sona erdi.


CRISPR teknolojisi, kalıcı ve kesin şifa potansiyeli taşıyor
Çukurova Üniversitesi Global Fest 2026 Farklı Kültürlerin Kucaklaşmasına Sahne Oldu
Birinci Özel Yetenekli Çocuk Sanat Kongresi Çukurova Üniversitesi Ev Sahipliğinde Başladı
Çukurova Üniversitesinde “Cerrahide Yenilikçi Gelişmeler ve Yapay Zekâ” Kongresi Düzenleniyor
Çukurova Üniversitesi “Anadolu Buluşmaları” Programıyla Öğrencileri İş Dünyasıyla Buluşturdu