Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün kuruluşunun 174. yıldönümünü kutlayarak, İl Müdürü Mustafa Şen’e çalışmalarında başarılar diledi.
Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Adana Tapu Kadastro İl Müdürü Mustafa Şen’e nezaket ziyaretinde bulunan Başkan Esendemir, iki asra yakın zamandan bu yana mülkiyetin teminatı olan Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü’nün Türkiye’de çok önemli çalışmalarda bulunduğunu söyledi.
İlçe tapu müdürlerinin de katıldığı ziyarette konuşan İl Müdürü Mustafa Şen de, nezaket ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirerek, Adana’nın tapu ve kadastro işlemlerini yürütmek ve vatandaşlara yardımcı olmak için tüm personeliyle birlikte ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi.


Başkan Avan Fındıklı Mahallesinde Halı Saha Açılışı Yaptı
Yumurtalık, her adımda tertemiz
“DÜNYANIN GIPTAYLA BAKTIĞI GÜÇLÜ BİR ÜLKEYİZ”
Güngör Geçer: “Muhtarlar bizim yol arkadaşımız, paydaşımızdır.”
BAŞKAN AVAN, SINIF BAŞKANI SARI’NIN SÖZÜNÜ YERDE BIRAKMADI