TÜBİTAK, 86’sı araştırmacı, 3’ü teknik ve destek, 10’u da teknisyen olmak üzere 99 toplamda 99 personel alımı yapacak. Başvurular internet üzerinden 5 Mayıs tarihine kadar yapılabilecek.
Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanlığı Bilişim ve Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi’ne (BİLGEM) bağlı Bilişim Teknolojileri Enstitüsü’nde (BTE) görev yapmak üzere 99 personel alınacak.
KADRO DAĞILIMI NASIL OLACAK?
TÜBİTAK’ın Resmi Gazete’de yayımlanan ilanına göre, BİLGEM BTE bünyesinde görev yapmak üzere, 86’sı araştırmacı, 3’ü teknik ve destek, 10’u da teknisyen olmak üzere 99 yeni personel istihdam edilecek.
SON BAŞVURU TARİHİ 5 MAYIS
Başvurular, “https://kariyer.sage.tubitak.gov.tr” internet adresi üzerinden 5 Mayıs’a kadar yapılabilecek.


Jeoloji Mühendisleri Odası Adana Şubesi’nde Seçimi Dr. Mehmet Tatar’ın Listesi Kazandı
Yumurtalık Belediyesi, halk odaklı hizmetlerine ara vermeden devam ediyor
Güre: “ABD, Türkiye’de hayvancılık konusunda bildiğini Bakanlık bilmiyor mu?”
KOZAY: ONUR GÜNÜMÜZÜ GURURLA KUTLUYORUZ
Güngör Geçer: “Cumhuriyet sadece geçmişin değil, geleceğin de adıdır.”