Kozmik Radyo & Haber

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Seyhan Belediyespor Atletizm Takımı Lige Bileniyor

Seyhan Belediyespor Atletizm Takımı Lige Bileniyor
158 views
22 Eylül 2022 - 10:48

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Seyhan Belediyespor kulübü atletizm takımını ziyaret ederek tatlı ikramında bulundu ve başarılar diledi..

 AKAY, “ATLETİZMDE ÇOK ÖNEMLİ BİR NOKTADAYIZ”

Serinevler Atletizm pistinde gerçekleşen ziyarette Seyhan Belediyespor Kulübü’nün atletizmde önemli bir misyon üstlendiğini ve başarılı sporcuları Türk atletizmine kazandırdığını belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Emeği geçenleri kutluyorum. Yeni sezonda da çıtayı yükseltip iyi sonuçlar elde edileceğine inancım tam. Yöneticilerimiz ve hocalarımız ile devamlı  istişareler yapıp sporcularımızı yakından takip ederek ihtiyaçlarını karşılamaya özen gösteriyoruz.Önümüzdeki süreçte atletizm takımımızdan güzel haberler almaya devam edeceğiz” dedi..

 BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR ETTİLER

Atletizm İl Temsilcisi ve Seyhan Belediyespor Kulübü atletizm takımı Antrenörü Serdal Kadıoğlu, Yardımcı Antrenör Mehmet Danacı, Sırıkla Atlama Antrenörü İbrahim Halil Aydın ve Atmalar Antrenörü  Ahmet Damlak da, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın ziyaretinin yeni sezon öncesi moral depoladığını belirterek, “ Bizlerin her zaman yanında yer alıp desteğini esirgemeyen başkanımıza teşekkür ediyoruz. Bu desteklerin karşılığı da mutlaka başarı olacaktır” şeklinde konuştular.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P