Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Vekili Cafer Esendemir geçirdiği rahatsızlık sonucu Adana Çukurova Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Acildeki ilk müdahaleden sonra Esendemir, Kulak Burun Boğaz doktoru Nagihan Küçükcan, Nöroloji doktoru Orkide Karaoğlu Çelik, Kardiyoloji doktoru İlyas Maçka tarafından muayene edildi.
Film ve kan tahlili tetkikleri, mr ve tomografi sonuçlarından sonra beyinin beyincik kısmında damar tıkanıklığına bağlı emboli endişesi ile Nöroloji doktoru Orkide Karaoğlu Çelik tarafından yatarak tedavi altına alındı.
Hastane başhekimi Akif Küçükcan ve İl Sağlık Müdürü Dr. Halil Nacar’ın da yakından ilgilendiği Cafer Esendemir’in durumu son tetkiklerden sonra belli olacak.


Çukurova Üniversitesi ile Yüreğir Kaymakamlığı Arasında “Okulum Renklensin Projesi” İş Birliği Protokolü İmzalandı
Engelsiz Yaşam Parkı Yeniden Düzenleniyor, Tüm Paydaşlara Açılıyor
YAŞAR ÖZKAN: SANAYİ KURULUŞLARI YERALTI KAYNAK SULARINI TÜKETİYOR
Başkan Vekili Yıldız: Emeklilerimizin Yanında Olmaya Devam Edeceğiz
İkranur’un Yaşam Mücadelesi: Zamanla Yarışan Bir Ailenin Çığlığı