Kozmik Radyo & Haber

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

CHP ÇUKUROVA GENÇLİK KOLLARI FUTBOL TURNUVASI DÜZENLEDİ

CHP ÇUKUROVA GENÇLİK KOLLARI FUTBOL TURNUVASI DÜZENLEDİ
469 views
06 Kasım 2020 - 13:11

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çukurova Gençlik Kolları Cumhuriyet haftası dolayısıyla birlik, bütünlük ve dayanışma amaçlı “Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası” düzenledi.

KUPANIN SAHİBİ “ADANA DEMİRSPOR GENÇLİK” TAKIMI OLDU

Turnuvaya 18-35 yaş aralığında, 8 kişilik ekiplerden oluşan 34 takım ve 272 sporcu katıldı. 34 müsabakanın yapıldığı turnuva eleme usulü gerçekleştirildi. Renkli görüntülere sahne olan müsabakalarda, turnuvayı kazanıp kupayı kaldıran Adana Demirspor Gençlik takımı oldu. Turnuvayı kazanan ve katılan takımlara CHP Çukurova İlçe Başkanı Av. Remzi Ümit Atay, ilçe yürütme kurulu ve Gençlik Kolu Başkanı Anıl Can Hacıboncuk tarafından forma, krampon ve plaketlerin yanı sıra çeşitli ödüller takdim edildi. Turnuvaya katılan sporcularla tek tek ilgilenen CHP yönetimi, Adana ve Çukurova İlçesinde yaşayan gençlerin yaşadığı sıkıntılar ve çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

FAYDALI OLAN ORGANİZASYONLARI DESTEKLEYECEĞİZ

Final maçında konuşan CHP Çukurova İlçe Başkanı Atay, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak gençlerimizin spora olan ilgisini önemsiyoruz. Sporla ilgilenen gençler kötü alışkanlıklarından arınıp yanlış işlerin peşine düşmez. Biz bu tür turnuvaları önemsiyor ve destekliyoruz. Turnuvayı organize eden gençlik kolları başkanımıza gönülden teşekkür ederim” dedi.

ÇUKUROVA’DA DAHA GÜZEL İŞLER YAPACAĞIZ

Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvasını düzenleyen CHP Çukurova Gençlik Kolları Başkanı Anıl Can Hacıboncuk da, “CHP gençliği olarak Cumhuriyetimizin 97. Kuruluş yıldönümünü coşku ve sevinç içerisinde kutluyoruz. Bu anlamlı haftada böylesine büyük ve güzel bir organizasyonu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemizde yaşayan gençlerimizin spora olan ilgisi bizleri de ayrıca çok mutlu ediyor. Futbol turnuvamıza toplamda 272 sporcu katıldı. Turnuvayı birincilikle bitiren Adana Demirspor Gençlik takımını kutluyorum” diye konuştu.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P