Kozmik Radyo & Haber

ÇUKUROVA SİFED’den tüm seçimler için sağduyu çağrısı

ÇUKUROVA SİFED’den tüm seçimler için sağduyu çağrısı
123 views
04 Ekim 2022 - 12:02

Çukurova Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (ÇUKUROVA SİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) bağlı oda ve borsalarda yaşanan seçim ile yaklaşan genel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu.
Adana ve Mersin ile ilçelerinde gerçekleşen seçimlerde başkan ve meclis üyesi seçilen iş dünyasının tüm değerli temsilcilerine başarılar dileyen Başkan Kış, Adana Ticaret Odası ile Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’ndaki başkanlık, komite ve meclis üyesi seçimlerinde sağduyunun hakim olmasını diledi.
İş dünyasının bulunduğu kentlere değer katmak üzere büyük bir fedakârlık örneği sergilediğini, Çukurova’nın Türkiye ekonomisinin lokomotif bölgelerinden biri olduğunu söyleyen Başkan Hüseyin Kış, “Odalarımız ve borsalarımızı temsil eden başkan ve yöneticiler ile komite ve meclis üyelerini özverili çalışmalarından dolayı kutluyorum. Hep birlikte Çukurova Bölgesi’nin kalkınması ve geleceğinin emin ellerde olması için uğraş veriyoruz. Seçimler birer bayrak yarışıdır ve kentlerimiz ekonomisine değer katmak üzere düzenli olarak tekrarlanır. Bu bakımdan ele alındığında kaybeden olmayacak. Kazanan Adana ve Mersin olacak. Bu bilinçle hareket etmek durumundayız” dedi.
“EKONOMİNİN NABZI ODALARDA ATIYOR”
Odaların, ulusal ve uluslararası ölçekte yaşanan ekonomik, teknolojik, sosyal gelişmeler karşısında kendilerini hızla güncellemesi ve çağın gerisinde kalmamasının önemine dikkat çeken Başkan Kış, özellikle son yıllarda yaşanan gelişmelere adapte olması gereken odaların, artık çok eskilerde kalan klasik hizmet anlayışının dışına çıkıp yeni ekonominin gerekleri doğrultusunda hizmet üretmeleri gereğine işaret etti. Görev alacakların yenilikçi, çağdaş, vatandaşlara layıkıyla hizmet etme anlayışından taviz vermemesi gerektiğini kaydeden Başkan Kış, “Kentlerin ekonomi nabzı ticaret, sanayi odaları, borsa, organize sanayi bölgelerinde, esnaf ve sanatkarlarda atar. Ticaret ve Sanayi Odaları güçlü olan şehirlerin ekonomisi de güçlü olur. İş dünyası temsilcilerinin yeni döneme yeni bir vizyonla girmelerini, ekonomi kurmaylarının bizi biz yapan değerlere sadık kalarak yerel ve ulusal düzeyde Adanamızı, Mersinimizi en iyi şekilde temsil etmelerini diliyorum” diye konuştu.
SAYGI ÇAĞRISI
Yaklaşan genel seçimlerle ilgili de konuşan ÇUKUROVA SİFED Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kış, seçime gidilen süreçte tüm siyasilerin önce Türkiye’nin huzuru, barışı ve kardeşliğini göz önünde tutması gerektiğini dile getirdi. Siyasi partilerin vatanın birliği ve bütünlüğü ile halkın sosyal, ekonomik ve refah düzeyinin artması için çalışma yapmak üzere yola çıktığını hatırlatan Başkan Kış, dil, din, ırk ayrımı yapılmadan, hukukun üstünlüğüne inanılarak, adalet gözetilerek, vatandaşın sorunlarının çözümünün öncelendiği, siyasilerin birbirlerine, ailelerine ve topluma saygılı bir yapıyla hareket etmeleri gerektiğini sözlerine ekledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.