Kozmik Radyo & Haber

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Başkan Akay’dan Bocce Turnuvası’na tam destek

Başkan Akay’dan Bocce Turnuvası’na tam destek
154 views
03 Ekim 2022 - 12:46

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, 1 Ekim Dünya Yaşlılar haftası etkinlikleri kapsamında Seyhan Kent Konseyi Genç-Yaşlı Meclisi tarafından Bahçeşehir Spor Kompleksi’nde bu yıl 2.si düzenlenen Bocce turnuvası’na katılarak forma giyip heyecana ortak oldu.

BAŞKAN AKAY, “ AKTİF YAŞLANMAYI DESTEKLEMELİYİZ”

Bocce turnuvasının açılışında konuşan Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Seyhan Kent Konseyi Genç Yaşlılar Meclisi ve Çukurova Üniversitesi Spor Bilimleri işbirliğinde düzenelenen Bocce turnuvası’nda yer almak beni son derece mutlu etti. Yaşlılar tarafından en çok ilgi gören bir spor dalı olan Bocce branşının daha fazla yaygınlaşması adına desteğimizi esirgemiyoruz. Aktif yaşlanmayı desteklemek amacıyla bu tür etkinliklerin düzenlenmesi şart. Katılım gösteren sporculara ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

BİLİR’DEN BAŞKAN AKAY’A DESTEK TEŞEKKÜRÜ

Ç.Ü Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Seyhan Kent Konseyi Genç Yaşlı Meclisi Başkanı Prof. Dr. Pervin Bilir  de,“ Bu anlamlı günde düzenlenilen Bocce Turnuvasını Çukurova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri ile birlikte organize ettik. Organizasyona destek veren başta Seyhan Belediye Başkanımız Akif Kemal Akay olmak üzere emek veren tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

KUPA TÖRENİ YAPILDI

16 takım ve 32 sporcunun katıldığı turnuvada ilk 3’e giren takımlara kupaları Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, Seyhan Kent Konseyi Başkanı Erkan Karakaya, Genç Yaşlı Meclisi Başkanı Prof. Dr. Pervin Bilir ile tarafından verildi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P