Kozmik Radyo & Haber

YENİDEN REFAH PARTİSİ “ADANA’DA SELAHATTİN BAYSAL İLE DEVAM” DEDİ

YENİDEN REFAH PARTİSİ “ADANA’DA SELAHATTİN BAYSAL İLE DEVAM” DEDİ
170 views
02 Ekim 2022 - 13:12

Genel Başkan Fatih Erbakan’ın da katılımıyla gerçekleştirilen Yeniden Refah Partisi Adana 2. Olağan Kongresi’nde güven tazeleyen Başkan Selahattin Baysal; “Türkiye’yi yönetmeye, dünyayı değiştirmeye hazırız. Partimizi önce Adana’da sonra Türkiye’nin tamamında birinci yapana kadar mücadelemizi sürdürmeye söz veriyoruz” dedi.

Yeniden Refah Partisi Adana 2. Olağan İl Kongresi Genel Başkan Fatih Erbakan ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Aşıla’nın da katılımıyla gerçekleştirildi.

Kongrenin yapıldığı Yüreğir Kültür Merkezi’ne birlikte giren Genel Başkan Fatih Erbakan ve İl Başkanı Selahattin Baysal büyük bir sevgi gösterisiyle karşılandı.

Salonda bulunan coşkulu vatandaşların tezahüratları eşliğinde kürsüye çıkan Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal başkanlığı döneminde gerçekleştirdikleri faaliyetlerle ilgili bilgiler verdi.

Konuşmasında partilerini Adana’da birinci parti yapacaklarının sözünü veren Başkan Baysal; “Adana’da en az yüzde 25 oy oranına ulaşacağız. Önce şehrimizde sonra ülkemizde birinci parti olabilmek için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Diğerlerine göre değil değerlerine göre hareket eden Yeniden Refah Partimizi iktidara taşıyacağız. Söz veriyoruz. Ülkemizi yönetmeye, dünyayı değiştirmeye hazırız” dedi.

Baysal’ın ardından bir konuşma gerçekleştiren Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Selahattin Baysal ve ekibine bugüne kadar ortaya koydukları emek ve gayret için teşekkür etti.

Adana’nın kendisi için ayrı bir yeri olduğunu ve bu kenti baba ocağı olarak gördüğünü söyleyen Erbakan; “Selahattin Başkanım ve ekibine bundan sonra daha fazla iş düşüyor. Adana Türkiye’nin ilk sırasında gelen şehri. Bunu seçimlere yansıtacaklarına ve partimizi de Adana’da ilk sıraya yerleştireceklerine eminim” ifadelerini kullandı.

İl Teşkilat Başkanı Özkut Özdemir’in Divan Başkanlığına seçildiği kongrede seçime tek liste ile gidildi. Selahattin Baysal oy kullanan tüm delegelerin oylarını alarak yeniden İl Başkanı seçildi.

Kongrenin ardından Fatih Erbakan partisine katılan yeni üyelere rozet taktı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.