Kozmik Radyo & Haber

POZANTI’DA MUHTEŞEM BİR ZAFER ŞÖLENİ

POZANTI’DA MUHTEŞEM BİR ZAFER ŞÖLENİ
236 views
31 Ağustos 2022 - 12:32

Pozantı Belediye Başkanlığı tarafından organize edilerek düzenlenen zafer şölen, konserinde coşku dolu anlar yaşandı.

 

Büyük Taarruz olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100’üncü yıl dönümü kutlamaları Pozantı ilçesinde göğüs kabartacak görüntülere sahne oldu. Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın büyük önem verdiği zafer şöleni konserinde izleyicilerin elinden Türk Bayrağı düşmedi. Sanatçıların söylediği türkülere Türk Bayrağını dalgalandırarak eşlik eden Pozantılılar, 100. Yıl coşkusuyla kenetlendi.

 

Atatürk Kültür Merkezi önünde düzenlenen zafer şöleni konserine Pozantı Kaymakamı Fatih Karamahmut, Belediye Başkanı Mustafa Çay, İlçe Emniyet Müdürü Komiser Cem Doğaroğlu, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluş Başkanları, Mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri ve yüzlerce Pozantılı vatandaş katıldı.

 

POZANTILILARIN GÖĞSÜ KABARDI

Konserde ilk önce Pozantı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünde Öğretmen Sefa Güçlü tarafından müzik kursu gören öğretmen, öğrenci, ev hanımı ve kamu personelinden oluşan 11 kişilik bir ekip sahne aldı. Sefa Güçlü yönetimindeki müzik ekibinin çalmış olduğu türküler Pozantılıların göğsünü kabartarak gururlandırdı.

 

Konserin ikinci etabında sahne alan Savaş Korkmaz ise hem söylediği türküler hem de Anadolu Rock şarkılarıyla izleyicilerin coşkusuna coşku kattı. Belediye Başkanlığı görevinin yanında sanatçı kişiliğiyle de her zaman ön planda olan Başkan Mustafa Çay hem Sefa Korkmaz’ın sahnesinde hem de Savaş Korkmaz’ın sahnesinde Öf Öf ile Nem Kaldı türkülerini seslendirerek izleyicilerden büyük alkış aldı.

 

KAHRAMANLARIMIZI ŞÜKRANLA ANIYORUM

Konser de günün anlam ve önemine binaen bir konuşma yapan Belediye Başkanı Mustafa Çay;

“Büyük Taarruz’la başlayıp büyük bir zafere dönüşen bu kutlu günün 100’üncü yılına ulaşmış olmanın övüncüyle; Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu zaferi aziz milletimize armağan eden istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, bu toprakları bize vatan yapan ve vatan kalması için canından vazgeçen tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Arzumuz Türk milletinin Anadolu’da ‘Tek Devlet, Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan’ düsturu ile daha nice 30 Ağustos’larda birlikte olmasıdır. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun.” Dedi

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.