Kozmik Radyo & Haber

Fanta Fest Coşkusu Adana’yı Salladı

Fanta Fest Coşkusu Adana’yı Salladı
259 views
30 Ağustos 2022 - 13:19

Türkiye’nin en büyük gezici müzik festivali Fanta Fest’in altıncı konseri Adana’da 30 bin kişinin katılım ile gerçekleşti.

İlk olarak 2001 yılında gerçekleşen ve kesintisiz olarak 14 yıl boyunca devam eden Fanta Fest’in uzun bir aradan sonra tekrar başlayan yolculuğu tüm hızıyla devam ediyor. Turne boyunca toplamda 150 bin festival severi ağırlayan Fanta Fest, Adana’da M1 Adana AVM’de ise 30 bin kişinin katılımıyla gerçekleşti. Adana’da M1 Adana AVM’yi , kapıların açıldığı ilk andan itibaren doldurmaya başlayan festival severler, DJ performansları, özel dans şovları ile eğlenirken, Edis ve Gazapizm’in şarkıları eşliğinde, unutulmaz bir festival deneyimi yaşadı.

Dinleyicilerin yoğun tezahüratları eşliğinde sahneye ilk olarak sevilen şarkısı “Arıyorum” ile çıkan Edis; şovları, sahne kostümü ve enerjisi ile etkinlik alanında katılımcılara bambaşka bir atmosfer yaşattı. Adana’da on binlerce izleyiciyle birlikte olmaktan büyük heyecan duyduğunu söyleyerek konuşmasına başlayan Edis; “Güzel Adana hoş geldiniz, mükemmel bir gecede sizlerleyiz. Burada olmak çok güzel, iyi ki beraberiz” dedi. Konuşmasının ardından son teklisi Yalancı ile devam eden Edis; parçaya özel tasarladığı dans koreografisini dansçıları ve Adanalı izleyicileriyle beraber gerçekleştirdi. Konserinde ayrıca “Martılar”, “Dudak”, “Buz Kırağı” gibi en beğenilen eserlerini izleyiciler ile beraber seslendirdi. Orkestrasına, dansçılarına, emeği geçen tüm ekiplere ve Fanta’ya teşekkür eden Edis, “Hepinizi çok seviyorum, iyi ki varsınız” diyerek performansını sonlandırdı.

Ardından sahneye gençlerin son dönemde en beğendiği rap müzik sanatçılarından Gazapizm çıktı. Gazapizm, konserine beğenilen şarkılarından İzaf ile başlarken, “Adana’da sizlerle buluştuğum için çok mutluyum. Burada verdiğim konserlerden dolayı Adana’yı ikinci memleketim gibi görüyorum” diyerek Adanalıların heyecanını paylaştı. Gazapizm konserde; “Sağ Solu Kes”,“Ölüler   Dirilerden Çalacak” ve “Heyecanı Yok” başta olmak üzere popüler eserlerini müzikseverlerle tek bir ağızdan seslendirdi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.