Kozmik Radyo & Haber

Ceyhan Belediyesi, zeki, çevik, ahlaklı sporcu ve sanatçı yetiştiriyor

Ceyhan Belediyesi, zeki, çevik, ahlaklı sporcu ve sanatçı yetiştiriyor
320 views
21 Temmuz 2022 - 12:14

Ceyhan Belediyesi, çocukların, gençlerin, büyüklerin sıcak yaz günlerinde kültür–sanat ve sporla iç içe olması için 15 ayrı branşta deneyimli eğitmen, öğretmen ve antrenörler eşliğinde ‘Yaz Kursu’ atağı başlattı. Gençlere, çocuklara verdiği önemle bilinen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, ilçe halkı ve protokolün katıldığı törenle başlayan kurslar kapsamında Ceyhanlılar; Türk Halk Oyunları, Bale, Modern Dans, Davul Ritim, Fitness, Jimnastik, Taekwondo, Basketbol, Voleybol, Futbol, Güreş, Bağlama, Bendir, Gitar ve Plates kurslarından ücretsiz yararlanacak.

BAŞKAN ERDEM: “CEYHANLILAR İÇİN VARIZ”


Ceyhan’daki kurslardan binlerce hemşehrisinin yararlanacağından duyduğu mutluluğu paylaşan, çocuklara forma giydiren, genç kızlarla yakından ilgilenen Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, açılış töreninde yaptığı konuşmada, hiçbir olumsuzluğa yer vermeden, hiçbir bahaneye sığınmadan Ceyhanlıların huzuru, güveni, sağlığını düşünerek hareket etmenin yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklerle de çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini vurguladı. Temizlikten imara, kaldırım ve yol çalışmalarından temiz içme suyuna, güvenlikten eğitime, kültür-sanattan spora, minik çocuklardan kadınlara kadar her yaş grubunda, her alanda, belediyenin tüm birimleriyle Ceyhanlılar için var olduğunu kaydeden Başkan Erdem, “Sosyal ve toplumsal belediyeciliğin adını güzel Ceyhanımıza kazımakta kararlıyız” dedi.

Ceyhanlı çocukların, gençlerin okul sonrası tatil günlerinde hem spora yönlenmesi hem de zihinlerini geliştirmelerinin önemine işaret eden Başkan Erdem, “Ülkemizin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, “Ben, sporcunun, zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” demiştir. Ceyhan Belediyesi olarak çocuklarımızın, gençlerimizin geleceğe güvenle bakabilmelerine, sporun, kültür-sanatın hayatlarında önemli bir yer tutmasına vesile olmak ve elbette ki; Atatürk’ün mavi gözleri ışığında ilerlemelerini sağlamak için uğraş veriyoruz” diye konuştu.

CEYHANLILARA TEŞEKKÜR ETTİ


Spor ve sanatın toplumdaki birleştirici gücüne inanarak başlattıkları yaz kurslarında uzman eğitmenler eşliğinde binlerce çocuk ve gencin kurs alacağını dile getiren Başkan Hülya Erdem,  “Çocuklarımızın eğitim hayatlarının yanında spor, kültür-sanat yaşamına da merhaba demeleri gelecekteki planları adına son derece önem taşıyor. Bu bilinçle kurslara katılan tüm çocuklarımıza sağlıklı, eğlenceli, başarılarla dolu günler diliyorum” dedi. Başkan Erdem, yaz kurslarının açılışına ortak olan tüm Ceyhanlılara teşekkür etti. Erdem, “Çocuklarımıza huzurlu, güvenli, spor, sanat ruhuyla donanmış, sağlıklı yarınlar diliyorum. Yaz kurslarımız Ceyhanımız için, çocuklarımız, gençlerimiz için hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

‘Ceyhan Yaz Kursları’ açılış töreni kapsamında Ceyhanlı Rap sanatçıları S1R ve Hicaz sahne aldı. Ceyhan Belediyesi’nin tüm katılımcılara patlamış mısır ve soğuk meyve suyu ikram ettiği törenin son bölümünde Ceyhan halkı DJ performansı ve davul zurna eşliğinde gönüllerince eğlenme olanağı buldu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.