Kozmik Radyo & Haber

“Atatürk’ün kurduğu CHP ile bugünkü CHP arasında benzerlik kalmadı!”

“Atatürk’ün kurduğu CHP ile bugünkü CHP arasında benzerlik kalmadı!”
151 views
20 Haziran 2022 - 11:08

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Mevlüt Karakaya, 25. ve 26. Dönem Milletvekili olarak temsil ettiği Adana’da bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.
NATO Parlamenterler Asamblesi Siyasi Komitesi Üyeleriyle birlikte Suriyeli sığınmacıların kaldığı Sarıçam Geçici Barınma Merkezi’ni gezen Karakaya, gün içinde MHP Adana İl Teşkilatı’nı, Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ’ı ziyaret ederken, babası vefat eden MHP Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener’e, kardeşi vefat eden Taşmedreseli Halil İbrahim Altınışık’a başsağlığı ziyaretleri gerçekleştirdi.
İl Teşkilatını ziyaret
Karakaya, İl Teşkilatını ziyaretinde MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP MYK Üyesi Uğur Öztürk, MHP Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü ve MHP İl Divan Kurulu Üyeleri ile MHP Adana KAÇEP Yöneticileri tarafından karşılandı. MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’nın çalışmalar hakkında bilgi verdiği ziyarette Mevlüt Karakaya ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.
CHP eski CHP değil…
Muhalefetin her geçen gün Türkiye’nin karşısında konumlandığını anlatan Karakaya, özellikle Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki Cumhuriyet Halk Partisi’nin yanlışlarına dikkat çekti. Karakaya “Kesin olan şu ki Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu CHP ile bugün Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki CHP arasında bir benzerlik kalmamıştır. Bunu zaten kendisi 2014 yılında bir televizyon programında ‘Atatürk’ün CHP’si ile bugünkü CHP arasında dünya kadar fark var’ şeklindeki sözleriyle itiraf etmiştir.” ifadesini kullandı.
“CHP, Türkiye karşıtlarının işgali altında”
Karakaya devamla şunları söyledi:
“Bir asır önce Türk Kurtuluş Savaşı’nı başlatıp, cephelerde savaşan, Cumhuriyeti kuran milliyetçi iradenin ülkemize kazandırdığı CHP bugün ne acıdır ki emperyalizmin oyuncağı terör örgütleriyle iş tutan CHP’ye
dönüşmüştür. Bugünkü CHP, Atatürk ve O’nun banisi olduğu Türkiye Cumhuriyeti karşıtlarının işgali altındadır. Vatandaşa pazardaki domates, biber, patlıcanı işaret eden CHP ve kuyruğu İP ile vagonları, yabancı ülkelerin elçileriyle kuytu köşelerde Türkiye’nin egemenlik haklarını peşkeş çekmektedir. ‘Zillet İttifakı’ adına kurulan masanın altı ile üstü nasıl farklı ise vatandaşa açtıkları pazar tezgâhı ile yabancı elçilere açtıkları tezgâh da çok farklı.”
Muhalefetin sıkıntıları istismar etmesi…
“Son iki yıldır yaşadığımız pandemi sürecini başarılı bir şekilde yöneterek dünyaya örnek olan Türkiye, küresel ölçekte etkileri devam eden ekonomik sıkıntıları mutlaka aşacaktır. Daha önce nice badireleri
atlatan aziz milletimiz, hissedilen bu zorlukları da sabırla, metanetle yenecektir. Nitekim devletimiz dar gelirli vatandaşlarımızı rahatlatacak adımları atmaya devam etmektedir.”
Adana’dan çağrıda bulundu
“Milli Mücadele’ye ilham kaynağı olmuş Adana’dan bu vesileyle çağrıda bulunuyoruz. Ekonomik sıkıntıları her gün, her saat istismar ederek ihanetlerini gizleyen CHP, İP ve diğer muhalefet partilerine mensup
vatandaşlarımız fitne tuzağına düşmemeli. Diyoruz ki ‘Zillet’ tezgâhına gelme, ‘Devlet’ gel! Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in 1969’da Adana’da kurduğu, bugün Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin liderliğinde ‘Önce ülkem ve milletim’ ilkesiyle içeride ihanete, dışarıda husumete karşı mücadele eden Milliyetçi Hareket Partisi tüm vatandaşlarımızı ayrımsız kucaklamaktadır. Tasada ve kıvançta bir olduğumuz aziz milletimizi, zorlukları da birlikte yenmeye davet ediyoruz.”

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.