Kozmik Radyo & Haber

Vursavuş’tan Rock konseri

Vursavuş’tan Rock konseri
367 views
08 Haziran 2022 - 13:38

CHP’li Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi de olan Adanalı sanatçı Mustafa Fidan Vursavuş, “Unutamazsın” adlı albümü ile müzik listelerinde yer alırken, ROCK Konseriyle de sanatseverlerin karşısına çıkacak.

Merkez Park Amfi Tiyatro’da vereceği konser öncesi Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni (ÇGC) ziyaret eden Vursavuş; Başkan Cafer Esendemir ve Yönetim Kurulunu konsere davet etti.

40 yıllık müzik tutkusunu taçlandırdığı “Yaşadığım kadar” adlı albümün ardından, “Unutamazsın” adlı albüme de imza atan Mustafa Fidan Vursavuş; #adanasahipsizdegil platformu ile de sokak hayvanlarına yönelik bir dizi etkinliğe imza atıyor.

Uzun yıllar müziğin içinde yer aldığını, üniversitede okurken dahi müzikten kopmadığını dile getiren Vursavuş; İstanbul Teknik Üniversitesi Konservatuar Bölümü’nde Türk Sanat Müziği Korosu’nda yer aldığını belirterek, şimdilerde rock konseriyle hayranlarının karşısına çıkacak olmanın heyecanını yaşadığını dile getirdi.

Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Kültür ve Sosyal Tesisleri’nde Başkan Cafer Esendemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri A.VahapÜnkat ve Mustafa Akköse ile bir araya gelen Mustafa Fidan Vursavuş; ücretsiz halk konserine özellikle de gençlerin yoğun ilgi göstereceğine inandığını dile getirdi.

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.