Kozmik Radyo & Haber

Dünyaca ünlü kanun virtüözü Ahmet Baran, üç ayrı noktada sahneye çıkacak

Dünyaca ünlü kanun virtüözü Ahmet Baran, üç ayrı noktada sahneye çıkacak
326 views
01 Haziran 2022 - 11:19

Terennüm İyilik Korosu Şefi ve dünyaca ünlü kanun virtüözü Ahmet Baran, Başkent Kültür Yolu Festivali kapsamında 9 Haziran Perşembe akşamı CSO Ada Ankara’da, 10 Haziran’da Hırvatistan Rijeka’da ve 13 Haziran’da İstanbul Zorlu PSM sahnesinde…

HER ŞEY TOPLUM YARARI İÇİN

Terennüm İyilik Korosu Şefi Baran, yola çıktığı günden bu yana konserlerden elde edilen gelirlerin tamamını toplum yararı için bağışlıyor. Yaşama geçirdiği projelerle hem Türkiye, hem de uluslararası alanda dikkat çeken koro şefi sanatçı Ahmet Baran,  farklı noktalarda konser verecek.

Konser verdiği farklı ülkeler ve kültürlerin zenginliğinden ilham alarak üretimlerini gerçekleştiren, kariyeri uluslararası başarılarla dolu kanun virtüözü Ahmet Baran, Ankara, Hırvatistan ve İstanbul’da vereceği konserlerle dinleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

KIRMIZI ÇİZGİ: TOPLUMSAL SORUMLULUK

Toplumsal sorumlulukları kırmızı çizgileri olan, dezavantajlı çocuklarla müziği paylaşan, insanlara doğayı sevdiren, birlikte ağaç diken, çöp toplayan, köy okullarını gezen, yaşlıları ziyaret edip onlara moral kaynağı olan Terennüm İyilik Korosunun amacı alkış alıp para kazanmak değil. Onlar, bir amaç için mücadele ediyor.

MÜZİKLİ SEYAHAT YAZARI

Müziği insanüstü bir ortaklığın dili olarak tanımlayan, eleştirmenler tarafından müzikli seyahat yazarı olarak adlandırılan sıra dışı bir virtüöz olan Ahmet Baran, bu kez de üç ayrı etkinlik için yollarda.

Dünyaca Ünlü Kanun Virtüözü Ahmet Baran, Başkent Kültür Yolu Festivali kapsamında 9 Haziran Perşembe akşamı CSO Ada Ankara’da, 10 Haziran’da Hırvatistan Rijeka’da ve 13 Haziran’da İstanbul Zorlu PSM sahnesinde sanatseverlerle buluşacak.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.