Kozmik Radyo & Haber

AkhisarsporMKE AnkaragücüAytemiz AlanyasporAntalyasporİstanbul BaşakşehirBeşiktaşBursasporErzurum BBÇaykur RizesporFenerbahçeGalatasarayGöztepeKasımpaşaKayserisporAtiker KonyasporTrabzonsporDemir Grup SivassporYeni Malatyaspor

Seyhan Bld. Spor’da yüzler gülüyor

Seyhan Bld. Spor’da yüzler gülüyor
193 views
01 Şubat 2022 - 10:57

Deplasmanlı Erkekler Hentbol  Birinci lig A grubu’nda  yer alan Seyhan Belediyespor Kulübü erkek hentbol takımı ikinci yarının ikinci haftasında deplasmanda Ankara AS Spor Kulübü’nü 30-25 yenerek haftayı mutlu kapadı.

“BAŞARILI SONUÇLAR ALMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

İkinci yarının ilk haftasında Nurdağı Belediyespor Kulübü ile oynayacakları müsabakanın olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelendiğini belirten Seyhan Belediyespor Kulübü erkek hentbol takımı Antrenörü Gürçin Can, “ İkinci haftada deplasmanda Ankara ASSpor’u yenme başarısı gösterdik. Sporcularımı kutluyorum. Başarılı sonuçlar almaya devam etmek için belirlenilen program doğrultusunda çalışmalarımızı sıkı bir tempoda sürdüreceğiz” dedi.

“BAŞKAN AKAY VE YÖNETİME TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Grupta bir maç eksiğiyle 3.sırada yer aldıklarını belirten Mavi-Beyazlı ekibin Antrenörü Seyhan Belediye Başkanı ve Seyhan Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı Akif Kemal Akay başta olmak üzere kulüp yönetimine destekleri için teşekkür eden Can, “ Bu desteklerin karşılığının başarı olarak dönmesi lazım. Bunun da gerçekleşeceğine olan inancımız yüksek” diye konuştu.

RAKİP 1955 BATMAN BELEDİYESPOR

Seyhan Belediyespor Kulübü ikinci yarının 3.haftasında cumartesi günü grupta 2.sırada yer alan 1955 Batman Belediyespor ile karşılaşacak. Yüreğir Spor Salonu’nda oynanılacak olan müsabaka saat:13.00’te başlayacak.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P