Kozmik Radyo & Haber

İNŞAATÇILAR CUMA BOZKURT’LA ‘YOLA DEVAM’ DEDİ

İNŞAATÇILAR CUMA BOZKURT’LA ‘YOLA DEVAM’ DEDİ
142 views
27 Ocak 2022 - 12:29

İnşaat Ustaları Esnaf Odası’nın olağan genel kurulu seçimi için oluşturulan Divan başkanlığına Birlik Başkanı Niyazi Göger ve divan üyeliklerine Birlik Yönetim Kurulu Üyesi İlhami Uygunsözlü, Mahrukatçılar Odası Başkanı Cengiz Kozacıoğlu, Oto Elektrikçiler Odası Başkanı İbrahim Uraslı ve Sütçüler Odası Başkanı Memduh Özalp seçildi.

İki liste ile seçime gidilen genel kurulda mevcut Başkan Cuma Bozkurt ve yönetimi 89 oy alarak güven tazeledi. Diğer aday Hüseyin Karabulut 70 oy aldı.

ESNAFIMIZIN GELECEĞİ İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Başkan Cuma Bozkurt; “Yapılan Genel Kurul sonucu yeni oluşan yönetimimizle birlikte inşaatçılar olarak inşaat esnafımızın ve inşaat ustalarımızın faydaları ve geleceği için var gücümüzle daha bir şevkle çalışmaya devam edeceğiz. Bunun için daha disiplinli ve kayıt içinde kurumsal çalışmalara önder olacağız. Odamızın tüm üyeleriyle birlikte gelişmeleri ilerlemeleri sağlamak temel amacımızdır. Üyelerimizin sorunlarını çözmek için kurum ve kuruluşlar nezdinde gerekli girişimleri sağlayıp imkanlardan faydalanmasını amaçlıyoruz. Mesleki gelişmeleri ve Bakanlık tarafından sunulacak hizmetlerden tüm üyelerimizin faydalanmalarını sağlayacağız. Bir kez daha bizleri görevimize layık gören tüm esnaf arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” açıklamalarında bulundu.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.