Kozmik Radyo & Haber

Başkan Erdem, pazarcı esnafıyla bir araya geldi

Başkan Erdem, pazarcı esnafıyla bir araya geldi
158 views
27 Ocak 2022 - 11:18

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, sebze-meyve fiyatlarının arttığı bir dönemde pazarcı esnafının öneminin bir kat daha arttığını vurguladı.
Ceyhan’da pazarcı esnafıyla bir araya gelen, sorunlarını dinleyen ve çözüm önerilerini sunan Başkan Erdem, yazın sarı sıcağında, soğukta, bin bir emekle, alın teriyle, fedakarca ve her gün vatandaşlara taze meyve ve sebze ulaştırma derdindeki pazarcıların Ceyhan’a, Adana’ya ve Türkiye’ye katma değer ürettiğine dikkat çekti.
Türkiye’nin zor günlerden geçtiğini, Covid-19 salgınının henüz bitmediğini anımsatan Başkan Erdem, pazarcıların bu  süreçte ekonomik olarak olumsuz yönde etkilendiğine işaret etti. Pazarcı esnafının pandemi döneminde uzun süre tezgah açamadığını belirten Başkan Erdem, sağlıkla birlikte ekonominin de korunması gerektiğini söyledi.
Özellikle yoksul, dar gelirliler için pazarcı esnafının önemine dikkat çeken Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, “İlçemize, ülkemize katma değer ürettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.


“PAZARCILARIN ÖNEMİ DAHA ÇOK ARTTI”


Ekonomik alanda tüketiciye birebir dokunan ve vatandaşa en sıcak alışveriş noktasında hizmet veren pazarcıların öneminin, son dönemlerde fiyat artışların oldukça yükselmesi nedeniyle bir kat daha arttığına dikkat çeken Başkan Erdem, şunları söyledi:
“Ceyhanlılarımıza hesaplı alışveriş imkanı sunan pazarcı esnafımızın sorunlarının çözümü için üzerimize düşen görevi yerine getireceğiz. Esnaf kardeşlerimizin sıkıntılarını dinleyerek çözüm odaklı çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Tüm çalışmalarımız halkımız için, hep birlikte güzel çalışmalara, güzel projeler üretmeye devam ederek, Ceyhan’ı mutlu bir Ceyhan yapacağız. Bizler burada olduğumuz sürece esnafımız, vatandaşlarımız rahat olsunlar ” dedi.

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem’in konuşmasının ardından pazarcı esnafı da görüşlerini aktardı, sorunlarını anlattı. Başkan Erdem, sorunların çözümü için yoğun çaba göstereceğini sözlerine ekledi.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.